Η Ιωάννα Λυκοθανάση απαντά στην ανακοίνωση της ΝΕ Πατρών

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Πριν από λίγες ώρες η ΝΕ Πατρών με επίσημη ανακοίνωση της αναφέρθηκε ενάντια στην μέχρι πρότινος αθλήτριά της Ιωάννα Λυκοθανάση, η οποία από την νέα σεζόν θα αποτελεί μέλος του Αλίμου.

Η Ιωάννα Λυκοθανάση από την δική της μεριά, εξέδωσε γραπτώς την απάντηση της προς την πρώην ομάδα της, εκφράζοντας την δυσαρέσκεια της για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε στη μεταγραφή της η ΝΕΠ.

Η απάντηση της Ιωάννας Λυκοθανάση:

Ασχολούμαι με το άθλημα του πόλο ακριβώς την μισή μου ζωή, από τα 11 μου χρόνια, όταν ξεκίνησα στην ομάδα του ΝΟΠ. Στα 15 μου πήρα μεταγραφή για την ομάδα της ΝΕΠ την οποία τολμώ να πω υπηρέτησα μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Ύστερα από 7 χρόνια συνεργασίας συζήτησα με τα στελέχη της ομάδας και τους προπονητές μου και τους ανακοίνωσα την απόφασή μου ότι για προσωπικούς λόγους θα μετακομίσω από την πόλη της Πάτρας και θα εγκατασταθώ στην Αθήνα ενώ ταυτόχρονα τους εξέφρασα την επιθυμία μου να αναζητήσω μία ομάδα εκεί ώστε να μην χρειαστεί να εγκαταλείψω το άθλημα που τόσο αγαπώ. Ενώ όλοι οι παράγοντες της ομάδας έδειξαν ότι δυσαρεστήθηκαν και στεναχωρήθηκαν με την απόφασή μου αυτή, στη συνέχεια μου ευχήθηκαν τα καλύτερα για το νέο μου ξεκίνημα και κάπως έτσι με τις ευχές της ομάδας μου ξεκίνησα για το νέο μου αυτό ταξίδι.

Μόλις χθες λοιπόν, μετά μεγάλης μου χαράς, συμφώνησα να αγωνιστώ με την ομάδα ΑΛΙΜΟΣ Ν.Α.Σ. και έτσι ταυτόχρονα να κάνω ένα καινούργιο βήμα στην ζωή μου, αφού μου δίνεται η δυνατότητα να συνεχίσω το άθλημά μου.
Η παλιά μου ομάδα όμως δεν χάρηκε όσο εγώ για την πρόοδό μου αυτή και προσπαθεί να γίνει τροχοπέδη στο νέο μου ξεκίνημα και σήμερα βγάζει μία ανακοίνωση με την οποία με διασύρει σε όλο τον αθλητικό κόσμο όχι μόνο. Η άλλοτε «λίρα εκατό» όπως με αποκαλούσαν σε προηγούμενες ανακοινώσεις τους, έφτασα να μην έχω θέση στην οικογένειά τους.
Να σημειώσω μάλιστα ότι ενώ επικοινώνησα με την ομάδα μέσω της συνηγόρου μου και τους ζήτησα να κατεβάσουν την συγκεκριμένη ανακοίνωση διότι καταρχάς με στεναχώρησε βαθύτατα ενώ ταυτόχρονα έθιγε τον χαρακτήρα και το ήθος μου και με τον τρόπο αυτό με συκοφαντούσε και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να φτάσω με την οικογένειά μου, όπως θεωρούσα μέχρι την συγκεκριμένη ανακοίνωση, στις δικαστικές αίθουσες, εκείνοι πιστεύουν ότι μπορούν να με εμπαίζουν αλλάζοντας απλώς μερικές λέξεις….

Μια ομάδα λοιπόν στην οποία είχα αφοσιωθεί 7 ολόκληρα χρόνια και θεωρούσα οικογένειά μου προσπαθεί με κάθε τρόπο να με διασύρει και να με προσβάλει με άκομψες δημοσιεύεις.

Για να απαντήσω, λοιπόν, στους κυρίους της ΝΕΠ, αν θεωρούν ότι δεν έχω θέση στην οικογένεια της ΝΕΠ, με λύπη να τους πληροφορήσω ότι εγώ ύστερα από την στάση τους λυπάμαι που υπήρξα μέλος μιας ομάδας που με την πρώτη ευκαιρία ασκεί bulling στους αθλητές της που την στήριξαν όσο τίποτα, υπομένοντας πολλά, ώστε να μπορέσει να βρίσκεται σήμερα στην θέση που είναι.

Τέλος, να ευχαριστήσω την νέα μου ομάδα ΑΛΙΜΟΣ Ν.Α.Σ. η οποία με «αγκάλιασε» από την πρώτη στιγμή και βρίσκεται δίπλα στην δύσκολη κατάσταση που βιώνω εξαιτίας του ψυχολογικού εκφοβισμού που υφίσταμαι από την «οικογένεια» της ΝΕΠ.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA