Η Γυναικεία Υδατοσφαίριση στο επίκεντρο της συνάντησης ομοσπονδιακών και σωματειακών προπονητών

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Ανταλλαγή απόψεων για τη γυναικεία υδατοσφαίριση, γόνιμος διάλογος, προτάσεις, ανασκόπηση της αγωνιστικής χρονιάς, προγραμματισμός για αυτή που μόλις ξεκίνησε…Με όραμα και μεγάλη επιδίωξη, τη συμμετοχή της Εθνικής ομάδας των Γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Αυτό ήταν το…κυρίως μενού στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνάντηση που έγινε σήμερα (25/10) στα γραφεία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, μεταξύ των ομοσπονδιακών και των σωματειακών προπονητών.

Η Ομοσπονδιακή Προπονήτρια της Εθνικής ομάδας Γυναικών, Αλεξία Καμμένου, προχώρησε σε μια λεπτομερή καταγραφή των πεπραγμένων της περιόδου και παρουσίασε τον προγραμματισμό για τη νέα. Παρέστησαν οι Τάσος Πιρπιρής (Βοηθός Προπονητής Εθνικής Γυναικών), Ευτυχία Καραγιάννη (Προπονήτρια Εθνικής Νέων Γυναικών Κ19 και Νεανίδων Κ18), Κατερίνα Οικονομοπούλου (Βοηθός Νέων Γυναικών Κ19 και Νεανίδων Κ18) Γιώργος Τσόκας (Προπονητής Εθνικής Κορασίδων Κ16), Άννα Χατζηγεωργάκη(Βοηθός Προπονήτρια Κορασίδων Κ16), Μιχάλης Βλάχος (ειδικός γυμναστής), Δημήτρης Αθυμαρίτης (προπονητής κολύμβησης) καθώς και οι προπονητές όλων των ομάδων της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, είτε με φυσική παρουσία είτε με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Στη συνάντηση έλαβε μέρος και το μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ και υπεύθυνη έφορος πόλο Γυναικών Εύη Μωραϊτίδου που δήλωσε την απόλυτη ικανοποίησή της για τα αποτελέσματα καθώς «Υπάρχει συνεργασία όλων των πλευρών στους κοινούς στόχους των Εθνικών μας ομάδων, με κορυφαίο την επιστροφή της Εθνικής Γυναικών στους Ο.Α. το 2024 στο Παρίσι».

Συμφωνήθηκε η συνάντηση να επαναληφθεί εν ευθέτω χρόνω…

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA