Η EUROPA στηρίζει τη Beach Waterpolo World League!

by Aquafeed 24

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. είναι η ισχυρότερη εταιρία διέλασης στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1974 από τον Λυμπαρίτ Τ. Τζιρακιάν+ και έκτοτε αναπτύσσεται με συνεχείς επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό, τεχνολογία και σε ανθρώπινο δυναμικό.

Φέτος, η EUROPA έδειξε την έμπρακτη στήριξη της στον αθλητισμό καθώς στηρίζει έμπρακτα και δυναμικά τη Beach Waterpolo World League, η οποία λαμβάνει χώρα σε διάφορες χώρες του κόσμου και πιο συγκεκριμένα φέτος θα διεξαχθεί σε Χιλή, Ελλάδα, Κύπρο, Κροατία και Αυστραλία.

Μάλιστα, η ίδια η εταιρεία μέσω των κοινωνικών της δικτύων ανακοίνωσε τη σύμπραξη της με το Beach Waterpolo και η αρχή της συνεργασίας θα γίνει στη Beach Waterpolo World League Corfu Edition από 5-7 Ιουλίου!

#EuropaCares – #EuropaWins

 

Περισσότερα στοιχεία για τη μεγάλη ιστορία της εταιρείας

Βασικά χαρακτηριστικά της σημερινής EUROPA PROFIL είναι η σταθερότητα και η δυναμική. Τα χαρακτηριστικά αυτά πηγάζουν από την πολυετή παρουσία στην αγορά, το διαρκώς εξελισσόμενο μέγεθός, το οργανωμένο δίκτυο, τη θέση της στη συνείδηση του Έλληνα καταναλωτή αλλά και την κερδοφόρα επιχειρηματική της δραστηριότητα.

Με βάση τα παραπάνω χαρακτηριστικά η εταιρία λειτουργεί σήμερα πρωταγωνιστικά στην αγορά με προσήλωση στην ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει στο δίκτυο της, τους συνεργάτες της και τους τελικούς χρήστες.

Τα προϊόντα μας

Τα προϊόντα της EUROPA χρησιμοποιούνται σε ποικίλες εφαρμογές των κατασκευών, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, της βαριάς βιομηχανίας και σε άλλους σχετικούς κλάδους, διαμορφώνοντας ένα δυναμικό κατάλογο προϊόντων για την Ελληνική και Διεθνή αγορά.

Επίσης, η εταιρία διακρίνεται για τη δυνατότητα της να διαμορφώνει σε μεγάλο βαθμό τη τάση των τελικών προϊόντων συνδεδεμένων με υψηλές προδιαγραφές σχεδιασμού και πιστοποίησης. Για αυτό και έχει  υψηλό μερίδιο αγοράς σε συστήματα αλουμινίου στην Ελληνική αγορά ενώ διαθέτει και άλλου τύπου προϊόντα όπως οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, οι βάσεις φωτοβολταικών πλαισίων και τα εξαρτήματα αλουμινίου.

Η οργάνωση της εταιρίας έχει τα παρακάτω βασικά χαρακτηριστικά:

  • Περίπου 1000 πιστοποιημένους και εκπαιδευμένους κατασκευαστές αλουμινίου
  • Ισχυρή διαφημιστική και προωθητική παρουσία σε όλα τα μέσα επικοινωνίας
  • Αξιόπιστο και στενά συνδεδεμένο με την πολιτική της εταιρίας δίκτυο εμπόρων σε όλη την Ελλάδα
  • Δίκτυο εταιρικών εκθέσεων με σκοπό την προώθηση και υποστήριξη των συνεργατών της εταιρίας
  • Δίκτυο με πάνω από 50 εκθέσεις κατασκευαστών με την ονομασία EUROPA CLUB
  • Περισσότερα από 50 πιστοποιημένα προϊόντα για τον κατασκευαστή αλουμινίου
  • Καθημερινή τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών αλουμινίου
  • Τμήμα έρευνας και ανάπτυξης με εξειδικευμένους έμπειρους βιομηχανικούς σχεδιαστές
  • Πιστοποιημένα προϊόντα σε Κοινοποιημένα εργαστήρια της Ελλάδας και του Εξωτερικού

Παράλληλα, η EUROPA δημιούργησε ένα ειδικό τμήμα, προκειμένου να καλύψει τη ζήτηση για ενημέρωση σε αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, γραφεία μελετών και ενεργειακούς επιθεωρητές. Πιο συγκεκριμένα, το τμήμα είναι σε θέση να παρέχει με αξιοπιστία σε κάθε ενδιαφερόμενο εμπεριστατωμένες πληροφορίες, πολύτιμες συμβουλές και έγκυρες τεχνικές μελέτες για τα συστήματα αλουμινίου, καθώς και να προτείνει λύσεις σε οτιδήποτε προκύψει σχετικά με αυτά.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA