Η ΕΣΟΑ τίμησε την «ασημένια» Ολυμπιονίκη Εθνική ομάδα των Ανδρών!

by Aquafeed 24

Λαμπρή ήταν η παρουσία των ανθρώπων του Υγρού Στίβου στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΕΣΟΑ), κατά τη οποία υποδέχτηκε και βράβευσε όλους τους Olympians  που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του «Τόκυο 2020» καθώς και τους προπονητές τους.

Παράλληλα όλοι οι παριστάμενοι Olympians στην Εκδήλωση έλαβαν τα Certificate of Recognition και post nominal pins  «ΟLY» από την World Olympians Association. Μεταξύ αυτών, ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκος Γιαννόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΕ, Γιάννης Γιαννουρής.

Κορυφαία στιγμή της εμβληματικής και συνάμα συγκινητικής εκδήλωσης που έγινε στην έδρα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, αποτέλεσε η βράβευση της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των ανδρών που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του «Τόκυο 2020».

Παρέστησαν, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Προέδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος,  ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και πλήθος μελών της Ολυμπιακής οικογένειας.

Στην ομιλία της, η Πρόεδρος της ΕΣΟΑ Βούλα Κοζομπόλη, ζήτησε από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, να επισπευστούν οι διαδικασίες για την επαναλειτουργία του Κολυμβητηρίου του Ζαππείου, για την οποία ο Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA