Ζώντας το θαύμα της μητρότητας, η Εντίνα Γκανγκλ αποφάσισε να επιστρέψει στην ενεργό δράση για να υπερασπιστεί ξανά τα δοκάρια, όπως μόνο εκείνη γνωρίζει, αυτή τη φορά για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Μια θρύλος στην Ουγγαρία, που ήρθε στα μέρη μας για να αγωνιστεί στον ΑΝΟ Γλυφάδας πριν από μερικά χρόνια και την περασμένη σεζόν αποσύρθηκε για να φέρει στον κόσμο την κορούλα της, όμως μέσα της σιγοέκαιγε η επιθυμία της δράσης, των συναισθημάτων που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει. Έτσι λοιπόν, το Σάββατο, οι φίλαθλοι της υδατοσφαίρισης είδαν την Εντίνα Γκανγκλ να υπερασπίζεται τα δοκάρια του ΠΑΟΚ, δηλαδή της νέας της ομάδας. Ως Μέσο ζούμε για τις λεπτομέρειες του σπορ και αυτό πέρα από μια κινητήριο δύναμη να συνεχίζουμε, αποτελεί και την ποιοτική διαφορά μας.

Βρεθήκαμε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, για την πρεμιέρα της Α1 γυναικών και χαμογελάσαμε αυθόρμητα βλέποντας τη θρυλική Μαγυάρα κάτω από τα δοκάρια, επομένως η ευκαιρία να είμαστε εμείς εκείνοι που θα πάρουμε την πρώτη της συνέντευξη στο ιστορικό αυτό comeback, δεν γινόταν να χαθεί και είμαστε περήφανοι για αυτό.

Επιπλέον, πέρα από το σπουδαίο μήνυμα που περνάει η Εντίνα Γκανγκλ στον κόσμο του αθλητισμού, ότι μια γυναίκα μπορεί να πετύχει τα πάντα, συγκινεί με τα λόγια της στο #AQF24 ότι ελπίζει η κόρη της να είναι περήφανη για εκείνη σε λίγα χρόνια, όταν μάθει για την επιστροφή της. Είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aquafeed24.com (@aquafeed24)