Η δικαίωση του Φάνη Κουντουδιού

by Aquafeed 24

Η πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος συνιστά μεγάλη επιτυχία για τον Εθνικό Πειραιώς, καθώς είναι γεγονός ότι η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού δεν φάνταζε φαβορί για την τετράδα στην αρχή της σεζόν.

Κατά τη γνώμη μας, η φετινή ομάδα του «Αυτοκράτορα» πέτυχε αγωνιστική υπέρβαση και ο τεχνικός της ομάδας μόνο ικανοποίηση μπορεί να νιώθει, βλέποντας την πρόοδο του συνόλου που δημιούργησε, καθώς ο Εθνικός βελτιώθηκε σε μεγάλο βαθμό από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου έως σήμερα.

Στα δύο παιχνίδια με τον Υδραϊκό οι Πειραιώτες στάθηκαν κατά γενική ομολογία καλύτερα, βοηθήθηκαν αρκετά από τις εναλλακτικές λύσεις, καθώς δεν φάνηκε έντονα, για παράδειγμα, η απουσία του τιμωρημένου Τεσάνοβιτς στο δεύτερο παιχνίδι στον Άλιμο.

Ο Φάνης Κουντουδιός μίλησε στο Aquafeed24 μετά τη λήξη του αγώνα για την πορεία της ομάδας του, αλλά και την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε, θέτοντας θέμα διαιτησίας σε γενικότερο βαθμό ως τροφή για σκέψη:

«Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών, γιατί στα Πλέι Οφ απέδειξαν την πρόοδο που έχουν κάνει μέσα στη σεζόν και είχαν ένα μεγάλο ποσοστό της σωστής νοοτροπίας που επιθυμώ στο αγωνιστικό κομμάτι. Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι και στα δύο παιχνίδια κόντρα στον Υδραϊκό και το ότι περάσαμε είναι σημαντικό γιατί το κάναμε κόντρα σε έναν ιδιαίτερα άξιο αντίπαλο, ο οποίος πέρυσι ήταν αυτός που μας απέκλεισε. Είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα από τον προπονητή της, Δημήτρη Κραβαρίτη, και αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στο επίτευγμα μας. Κοιτάμε τη συνέχεια και να φθάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Για το αν η είσοδος στα ημιτελικά αποτελεί υπέρβαση για τον φετινό Εθνικό:

«Το αν πετύχαμε μια υπέρβαση φέτος θα το κρίνουν καλύτερα η διοίκηση της ομάδας, οι φίλαθλοι και οι άνθρωποι της υδατοσφαίρισης. Χτίσαμε ένα καινούργιο σύνολο το καλοκαίρι, με νεαρά παιδιά και θέλαμε χρόνο για να αφομοιώσουμε όσα θέλαμε στο παιχνίδι μας. Σε ένα βαθμό συνιστά υπέρβαση…».

Για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε:

«Απορώ γιατί δέχθηκα κόκκινη κάρτα, δεν κοίταξα ούτε τον έναν διαιτητή, ούτε τον άλλον. Επίσης και ο Μιχάλης Θαλασσινός πήρε κόκκινη αφού είχε τελειώσει ο αγώνας. Έχω κάτι να πω σε αυτό το κομμάτι. Πιστεύω ότι οι διαιτητές έχουν ξεχάσει τον ρόλο τους. Ο ρόλος τους είναι ένας και μοναδικός: Να έρθουν, να σφυρίξουν και να φύγουν χωρίς να τους καταλάβει κανένας. Αυτό μάλλον το έχουν ξεχάσει και θέλουν να είναι αυτοί οι πρωταγωνιστές. Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά. Πόσω μάλλον τώρα που έρχονται νέοι κανονισμοί. Οι διαιτητές πρέπει να περνούν απαρατήρητοι και του χρόνου βλέπω να έχουμε χειρότερα περιστατικά. Το θέτω ως τροφή για σκέψη προς όλους, ότι κάτι πρέπει να γίνει».

Credits κεντρικής φωτογραφίας: ethnikos.org / Manos Chaldaios

Credits φωτογραφιών κειμένου: koe.org.gr / Petros Spanoudakis


You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA