Η Εθνική Ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, η ασημένια Ολυμπιονίκης και χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια, η αγαπημένη των Ελλήνων φιλάθλων -που τους κάνει υπερήφανους με τις συνεχείς διακρίσεις της-, επιλέγει και φέτος την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την πόλη της Χαλκίδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, εντός συνόρων, εν όψει των υποχρεώσεών της στο World Cup στην Καλιφόρνια και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Φουκουόκα, υπό την αιγίδα της ΚΟΕ και της Περιφερειακής Επιτροπής υγρού στίβου Στερεάς και Εύβοιας.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, έγινε το βράδυ της Τρίτης (13/6) στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας επίσημο οικογενειακό διπλό ανάμεσα στους “λευκούς” και τους “μπλε” της Εθνικής που προσέφεραν σπουδαίο θέαμα στον φίλαθλο κόσμο. Νικητές οι “λευκοί” με 15-12.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΠΟΛΟ (ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΠΛΟ-13/6/2023): ΛΕΥΚΟΙ – ΜΠΛΕ 15-12

Οκτάλεπτα: 1-2, 3-3, 5-2, 6-5.

ΛΕΥΚΟΙ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδούνιας 2, Σκουμπάκης 1, Γκιουβέτσης 2, Παπαναστασίου 4, Αργυρόπουλος 3, Γούβης 1, Κοπελιάδης, Γαρδίκας, Νικολαΐδης 2.

ΜΠΛΕ (Φίλιππος Καραμπέτσος): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 1, Καλογερόπουλος 1, Φουντούλης 4, Δερβίσης, Αλαφραγκής, Κάκαρης 3, Σολανάκης 1, Βλαχόπουλος 2, Λιμαράκης.

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:

Παράλληλα βραβεύτηκαν οι υποστηρικτές της ομάδας στη συγκεκριμένη προετοιμασία, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά, του Γενικού Γραμματέα της ΚΟΕ Στέφανου Αυγουλέα και της Ταμία της Ομοσπονδίας και Προέδρου της Περιφερειακής Επιτροπής Ελευθερίας Σαραντίδου, που απηύθυναν χαιρετισμούς.

Πριν από το ξεκίνημα του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην Προέδρου της ΚΟΕ Λάμπρου Κωνσταντόπουλου.

ΠΗΓΗ: koe.org.gr