Στην κορυφαία ομάδα πόλο των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο συμπεριλήφθηκε ο αρχισκόρερ της Εθνικής ομάδας, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, ένα παιδί πρότυπο για όλους τους νεαρούς αθλητές, βάσει της αφοσίωσης του, της μελέτης του και της εργατικότητας του πάνω στο άθλημα.

Δικαίως συνέβη αυτό, καθώς ο Έλληνας περιφερειακός έκανε ένα φανταστικό τουρνουά, όντας ένας από τους βασικότερους συντελεστές της μαγικής πορείας της «γαλανόλευκης» μέχρι τον τελικό και την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου.

Ο Αργυρόπουλος πληροφορήθηκε για τη σημαντική αυτή προσωπική διάκριση λίγη ώρα μετά τον καταληκτικό αγώνα με την Σερβία. Το να είσαι μέλος αυτής της κορυφαίας ομάδας του τουρνουά δεν είναι, άλλωστε, κάτι… συνηθισμένο, εάν αναλογιστεί κανείς ότι απαρτίζεται από πολίστες παγκόσμιας κλάσης, όπως το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, Φιλίπ Φιλίποβιτς, ο οποίος επίσης ήταν και ο MVP της διοργάνωσης.

Στην καλύτερη ομάδα βρίσκονται επίσης οι Μίτροβιτς (τερματοφύλακας Σερβίας), Ίβοβιτς (Μαυροβούνιο), Ινάμπα (Ιαπωνία), Μανχέρτζ (Ουγγαρία) και Ταχούλ (Ισπανία).

Ο Στέλιος, βάζει πλώρη για ακόμη μεγαλύτερα, καθώς του χρόνου θα φορά το βαρύ σκουφάκι της Γιούγκ Ντουμπρόβνικ και βρίσκεται σε ένα μονοπάτι για να εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους όλων των εποχών!

Facebook Comments