Η αποστολή της Εθνικής γυναικών για το World Cup!

by Aquafeed 24

Για το Ρότερνταμ θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Κυριακής η Εθνική ομάδα γυναικών, η οποία θα αγωνιστεί στα προκριματικά του World Cup στις 11-13 Απριλίου και με φόντο τις αναμετρήσεις τόσο στην Αθήνα, αλλά κυρίως το Super Final της διοργάνωσης στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι.

Η ομοσπονδιακή τεχνικός, Αλεξία Καμμένου, ανακοίνωσε την αποστολή της «Επίσημης Αγαπημένης» και στην Ολλανδία θα ταξιδέψουν οι εξής αθλήτριες:

Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου (τερματοφύλακες), Φοίβη Αγγελίδη, Φωτεινή Τριχά, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου (αρχηγός), Έλενα Ξενάκη, Ειρήνη Νίνου, Έλενα Ελληνιάδη, Χριστίνα Σιούτη, Βασιλική Πλευρίτου, Αθηνά-Δήμητρα-Γιαννοπούλου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ελευθερία Φουντωτού, Στεφανία Σάντα.


Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν η MVP του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, Ελευθερία Πλευρίτου και η Ιωάννα Χυδηριώτη, οι οποίες αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Μαζί τους συμμετέχουν στην αποστολή, ο συνεργάτης της Ομοσπονδιακής Τεχνικού Τάσος Πυρπυρής, ο φυσικοθεραπευτής Σταμάτης Φώτογλου, ο στατιστικός αναλυτής Χρήστος Κοδέλας και αρχηγός αποστολής ο Γρηγόρης Δέδες.

Με την αποστολή θα ταξιδέψει ο διεθνής διαιτητής Αλέξανδρος Χατζηγούλας.

Η αποστολή θα αναχωρήσει την Κυριακή των Βαΐων (9/4) στις 13:35 και η επιστροφή της έχει προγραμματισθεί για την Μεγάλη Πέμπτη (13/4) στις 21:15.

Η Εθνική ομάδα θα αγωνιστεί κατά σειρά με τις:

  • 11/4, 21:30, Ουγγαρία
  • 12/4, 19:30, Ολλανδία
  • 13/4, 15:00, Αυστραλία.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA