Η Ανακοίνωση του Πανιωνίου σχετικά με τα επεισόδια στο Πρωτάθλημα Εφήβων

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Θλιβερές ήταν οι εικόνες το περασμένο Σάββατο 22/01 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης, όπου εξελίσσονταν τα παιχνίδια της Γ’ Φάσης του Πρωταθλήματος Εφήβων.

Η ένταση, οι χειρονομίες και οι βίαιες αντιδράσεις ξεκίνησαν εντός νερού μεταξύ νεαρών αθλητών και στην συνέχεια επεκτάθηκαν και στην κερκίδα, μεταξύ γονέων. Ως #Aquafeed24 καταδικάζουμε κάθε τέτοιο περιστατικό εντός ή εκτός αγωνιστικού χώρου, καθώς δεν αντιπροσωπεύει ούτε κατ’ ελάχιστον το άθλημά μας.

Η Διοίκηση του Πανιωνίου εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση το βράδυ της Δευτέρας 24/01 σχετικά με τα επικείμενα γεγονότα του Σαββάτου 22/01. Αναλυτικά:

«Μετά από τα θλιβερά γεγονότα στον χτεσινό αγώνα για την Γ΄ Φάση του πρωταθλήματος Εφήβων μεταξύ Πανιωνίου ΓΣΣ και Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, ως Διοίκηση του τμήματος υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου ΓΣΣ εκφράζουμε την λύπη μας για τα επεισόδια που έγιναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και αυτά που έγιναν μεταξύ γονέων στην κερκίδα.
Με την ευχή να μην έχουμε τέτοια συμβάντα στο μέλλον, από την πλευρά μας θα πάρουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εξάλειψη παρόμοιων περιστατικών, με σκοπό να διαφυλάξουμε το υψηλό επίπεδο του αθλήματος.
Το τμήμα υδατοσφαίρισης του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA