Η Αλεξανδρούπολη έγινε η «μητρόπολη» της κλασικής κολύμβησης!

by Aquafeed 24

Την Αλεξανδρούπολη και το κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» επέλεξαν για την προετοιμασία τους ενόψει των Πανευρωπαϊκών και Ολυμπιακών Αγώνων αθλητές και αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης της Ελλάδας.

Ο Απόστολος Χρήστου, Άννα Ντουντουνάκη, καθώς και οι υψηλού επιπέδου αθλητές μας Άλκης Κυνηγάκης και Κώστας Μερετσόλιας, βρίσκονται από στο κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης, εντατικοποιώντας τις προπονήσεις τους και στοχεύοντας στις υψηλότερες των διακρίσεων.

Στόχος τους οι διακρίσεις στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες ανδρών-Γυναικών που θα διεξαχθούν τον Μάιο στη Βουδαπέστη και φυσικά στους Ολυμπιακούς που θα γίνουν το καλοκαίρι στο Τόκιο.

Τους αθλητές και τις αθλήτριες συνοδεύουν οι συνεργαζόμενοι ομοσπονδιακοί προπονητές της ΚΟΕ, Βαγγέλης Κοζομπόλης, Τάσος Καράμπελας και Παναγιώτης Βελέντζας.

Τόσο οι αθλητές όσο και ο κ. Βελέντζας εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για τις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου της Αλεξανδρούπολης, με τον Απόστολο Χρήστου να αναφέρεται στην πισίνα ως «την καλύτερη, πλέον, στην Ελλάδα».

«Τα παιδιά αυτά είναι οι μικροί καινούργιοι ήρωες που θέλουμε να αναδείξουμε ως ομοσπονδία, είναι αθλητές που ανήκουν στην αφρόκρεμα του αθλήματος παγκοσμίως» σημείωσε και ο Α’ Αντιπρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Λεωνίδας Αθανασιάδης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ευχαριστούμε τους κυρίους Σάκη Σταυρίδη και Νικήτα Διαμαντόπουλο, καθώς επίσης και το evros24 για την υποστήριξη στο mediaday που οργάνωσε η ΚΟΕ.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA