Η παρθενική σεζόν του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson στην Α1 κατηγορία γυναικών ολοκληρώθηκε όσον αφορά τη Regular Season με τον σύλλογο να τερματίζει στην 5η θέση της κανονικής διάρκειας με 37 βαθμούς. Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ βάζει πλώρη για τα Πλέι Οφ του Πρωταθλήματος και θα αποτελέσει τη μοναδική νεοφώτιστη ομάδα που φθάνει τόσο ψηλά, ενώ στη διαδικασία των Πλέι Οφ θα αντιμετωπίσει αρχικά τον ΑΝΟ Γλυφάδας, ο οποίος βρίσκεται στην 4η θέση με 47 βαθμούς και ένα παιχνίδι σε εκκρεμότητα.

Τον συγκεκριμένο αντίπαλο αντιμετώπισε τη Δευτέρα ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο κολυμβητήριο «Α. Δημητρόπουλος» και γνώρισε την ήττα με σκορ 16-10 στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας.

Η θρυλική Αλεξάνδρα Ασημάκη, αρχηγός του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson επιστρέφει μαζί με την ομάδα της σε Πλέι Οφ και πάντοτε Πλει Οφ με Ασημάκη είναι κάτι που προσελκύει το ενδιαφέρον όλων. Παράλληλα, η αρχηγός του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ έκανε έναν μίνι απολογισμό για τη φετινή πορεία της ομάδας της στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά για τα δύο παιχνίδια κόντρα στον ΑΝΟΓ που έρχονται για τα προημιτελικά των Πλέι Οφ.