Η αφρόκρεμα της ελληνικής κολύμβησης στο ΟΑΚΑ!

by Aquafeed 24

Όλα, σχεδόν, τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής κολύμβησης, δίνουν το παρών στους Χειμερινούς Αγώνες OPEN που διεξάγονται το ερχόμενο τριήμερο (25-27 Φεβρουαρίου), στο Κλειστό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Θα είναι εκεί, μεταξύ των άλλων, οι Ανδρέας Βαζαίος, Άννα Ντουντουνάκη, Απόστολος Χρήστου, Άλκης Κυνηγάκης, Απόστολος Παπαστάμος, Νόρα Δράκου, Μαρίλεια Δρασίδου, Γεωργία Δαμασιώτη, Γιώργος Σπανουδάκης, Οδυσσέας Μελαδίνης, Κώστας Μερετσόλιας, Σάββας Θώμογλου, Δημήτρης Μάρκος, Δημήτρης Νέγρης, Τάσος Κούγκουλος, Κώστας Ζαχαριάδης, Χρήστος Κατραντζής, Ηλέκτρα Μαγκώτσιου, Χαρά Αγγελάκη, Ελένη Κοντογεώργου, Δανιήλ Γιουρτζίδης, Απόστολος Σίσκος, Αλέξανδρος Κάχρης, Αντωνία Ρακοπούλου, Βασίλης Σοφικίτης, Ξανθή Μητσάκου κ.ά.

Μετά από 2 χρόνια, αφού λόγω covid – 19 δεν έγινε η διοργάνωση του 2021, το σήμερα και το αύριο της ελληνικής κολύμβησης, ανταμώνει στο ΟΑΚΑ, όπου και θα βρεθούν συνολικά 536 κολυμβητές / τριες από 92 σωματεία όλης της χώρας.

Οι ώρες έναρξης των αγώνων, Παρασκευή, Σάββατο 09.30 (προκριματικά) και 18.00 (τελικοί), Κυριακή 09.30 (προκριματικά) και 17.00 (τελικοί).

Οι αγώνες θα μεταδοθούν απευθείας από το KOE TV.

Σημειώνεται ότι, σε εφαρμογή της τελευταίας ΚΥΑ, επιτρέπεται η παρουσία θεατών, με βάση πάντοτε το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο.

Αναλυτικά, οι συμμετοχές ΕΔΩ και οι σχετικές οδηγίες ΕΔΩ

Στο ενδιάμεσο των καθημερινών αγωνιστικών της OPEN, θα διεξάγονται (13.30 η ώρα έναρξης τους), οι 2οι χειμερινοί αγώνες των προαγωνιστικών για την ηλικία των 12ετών.

Οι συμμετοχές ΕΔΩ

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA