Η νεότευκτη ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης της ΑΕΚ πέτυχε μια μεγάλη διάκριση στην πρεμιέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής ΚΟλύμβησης ΟΠΕΝ κατηγορίας, στο κολυμβητήριο του Αλίμου, την Παρασκευή (15/7). Η Ένωση κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Τεχνικό Ομαδικό για πρώτη φορά στην κιστορία της

Την ομάδα, που βαθμολογήθηκε με 74,5782 β. αποτελούσαν οι Μαρίνα Βασιλοπούλου, Ελευθερία Γκουζούνα, Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Κατερίνα Μανασάκη, Πολυξένη Σαραντίδη, Σοφία Σαραντίδη, Αθανασία Τσόλα (αναπλ. Βενετία Λιμάνη, Ελένη Τάτση).

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με τις Γεωργία Ζώταλη, Πηνελόπη Καραμέσιου, Νικολέττα Λύρα, Αντριάνα Μισίκεβιτς, Βασιλική Μολώζη, Ζαφειρία Μουρατίδη, Λυδία Φωτεινή Παπαναστασίου, Άννα Μαρία Ταξοπούλου (αναπλ. Χριστίνα Ζαγκανά, Ηλιάνα Καραμάνη) με 74,0024 β.

Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο πήρε ο ΝΟ Χανίων με τις Αναστασία Εικοσιπεντάκη, Μαρία Κοκκινάκη, Ιφιγένεια Κρομμυδάλη, Μαρία Μηνά, Αντνία Μπόκου, Γαρυφαλιάνα Νίκου, Αγγελική Τατζιμάκη, Μαρία Τσιφετάκη (αναπλ. Ειρήνη Κανατάκη, Ιωάννα Μακρινάκη) με 73,6248 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο Τεχνικό Ομαδικό ΕΔΩ.

Η χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια Ευαγγελία Πλατανιώτη, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τα χρώματα του Νηρέα Χαλανδρίου, διατήρησε τα σκήπτρα στο Τεχνικό Σόλο όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 88,6287 β. Το ασημένιο μετάλλιο πήρε η Εβελίνα Παπάζογλου, με το σκουφάκι των Λεόντων Αλίμου και 81,1400 β. και το χάκινο η Ζωή Καράγγελου του ΝΟΒΑ με 81,1229 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο Τεχνικό Σόλο ΕΔΩ.

Τους αγώνες παρακολούθησε ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος. Απονομές μεταλλίων έκαναν το μέλος του ΔΣ ΤΗΣ ΚΟΕ Νίκος Ξυλούρης και ο διευθυντής της Ομοσπονδίας Γιώργος Χριστοφοράτος.

Δείτε, πάνω, photos.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα:

Σάββατο, 16/7

10.00 Τεχνικό Ντουέτο

15.00 Highlight

19.00 Κόμπο

Κυριακή, 17/7

10.00 Ελεύθερο Ντουέτο

14.10 Ελεύθερο Ομαδικό

17.40 Ελεύθερο Σόλο

Όλες οι αναλυτικές πληροφορίες ΕΔΩ.

Οι αγώνες, το πρωί του Σαββάτου (16/7) και την Κυριακή (17/7), θα μεταδοθούν απευθείας από το KOE TV.

Πηγή: koe.org.gr

Facebook Comments