Δυναμική κινητοποίηση στα τμήματα υδατοσφαίρισης της ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες, ειδικότερα μετά την ανάληψη των τεχνικών ηγεσιών από τους Νίκο Βενετόπουλο και Μάρκο Μίτσιτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24, η «Ένωση» κινείται για τη στελέχωση του ρόστερ ανδρών με ένα κράμα έμπειρων και νέων αθλητών, με στόχο να έχει μια καλή παρουσία στη μεγάλη κατηγορία, ενώ παρόμοιος στόχος υπάρχει και για τη γυναικεία ομάδα, ενώ εγγύηση αποτελεί η παρουσία των δύο συγκεκριμένων προπονητών, για πολλούς λόγους.

Μάλιστα, ως ιστοσελίδα σας είχαμε ενημερώσει για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Λουίς Αράγια και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να υπάρξουν ανακοινώσεις, όχι μόνον για αυτή την περίπτωση, αλλά και για περαιτέρω ενίσχυση που υποδηλώνει το ότι η «Ένωση» είναι εδώ και θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στην Α1 ανδρών και γυναικών.

Λίγο πιο συγκεκριμένα, η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση του πολύπειρου αρχηγού της, Νίκου Στελλάτου, αλλά και με τους Παπάκο, Σταμέλο, Μαυρωτά Άρη, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να ανανεώσει ο εξαιρετικός Μαυροβούνιος φουνταριστός, Νίκολα Βούκσεβιτς. Παράλληλα, σε συζητήσεις για να ενισχύσει την «Ένωση» βρίσκεται ο σπουδαίος, Κώστας Κοκκινάκης.

Φυσικά, αυτές είναι μόνο λίγες από τις περιπτώσεις παικτών που βρίσκονται σε επαφές με την ΑΕΚ, ενώ το ίδιο ισχύει και για τη γυναικεία ομάδα του Μάρκο Μίτσιτς, η οποία είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με δύο ξένες αθλήτριες, ενώ στόχος είναι η διαμόρφωση ενός νεανικού ρόστερ, με παίκτριες που θέλουν να αποδείξουν πράγματα στην Α1 γυναικών.

Facebook Comments