Η 13άδα της Εθνικής ανδρών για το Ολλανδία – Ελλάδα!

by Aquafeed 24

Τους διεθνείς πολίστες που θα ταξιδέψουν την Δευτέρα (18/2, 08.45) στην Ολλανδία για το παιχνίδι της επομένης (19/2) της 5ης αγωνιστικής του Β’ προκριματικού Ομίλου στο Europa Cup / World League, κάλεσε για προπόνηση την Κυριακή (17/2, 17.00) ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών, Θόδωρος Βλάχος.

Στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά θα δώσουν το «παρών» οι: Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Γούνας, Κώστας Γεννηδουνιάς, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Μουρίκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης (Ολυμπιακός), Μάνος Ζερδεβάς (ΝΟ Βουλιαγμένης), Κώστας Φλέγκας (Υδραϊκός), Χριστόδουλος Κολόμβος (ΕΝΚΑ), Μάριος Καπότσης (Στεάουα Βουκουρεστίου) και Αλέξανδρος Παπαναστασίου (Γιούγκ Ντουμπρόβνικ).

Στην Ολλανδία, θα ενσωματωθεί και ο Άγγελος Βλαχόπουλος (Έγκερ).

Στην αποστολή μετέχουν επίσης ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού Δημήτρης Κραβαρίτης, ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος και ο έφορος της Εθνικής ομάδας Δημήτρης Γιακουμάτος, μέλος του Δ.Σ της ΚΟΕ (αρχηγός αποστολής).

Το παιχνίδι θα γίνει στην πισίνα “Amerena” του Άμερσφορτ, με ώρα έναρξης 20.00 τοπική και διαιτητές τους, Καλάμπρο (Ιταλία), Κολόμινας (Ισπανία). Παρατηρητής ο Β. Κέιμαν.

Η βαθμολογία στον Β’ Όμιλο:

1.Ισπανία   4 36-21 9

2.ΕΛΛΑΔΑ  4 50-23 9

……………………………………………

3.Ολλανδία 4 46-37 6

4.Ουκρανία 4 15-66 0

Επόμενη αγωνιστική (12/3): Ουκρανία – ΕΛΛΑΔΑ, Ισπανία – Ολλανδία

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA