Γκολομέεβ και πολλοί κορυφαίοι Έλληνες στη Λεμεσό!

by Aquafeed 24

Πριν λίγα χρόνια ήταν η Τερέζα Άλσαμαρ, ο Εβγκένι Κοροτίσκιν και ο Τζορτζ Μποβέλ. Φέτος γκεστ σταρ στο διεθνές μίτιγκ κολύμβησης στη Λεμεσό, το οποίο διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Κολύμβησης, στις 17 και 18 του μήνα θα είναι ο Κρίστιαν Γκολομέεβ, καθώς και πολλοί Έλληνες αθλητές, μέλη της εθνικής ομάδας και μη.

Στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος όλοι οι Ναυτικοί Όμιλοι και η συμμετοχή θα είναι μεγάλη. Συγκεκριμένα στους αγώνες θα πάρουν μέρος 150  αθλητές.

Πέρα από τον Γκολομέεβ, τον Κατραντζή και τον Νέγρη, στην ελληνική αποστολή συμμετέχουν επίσης και αρκετοί άλλοι αθλητές που αποτελούν την «αφρόκρεμα» της ελληνικής κολύμβησης. Μαζί τους και ο προπονητής της εθνικής ομάδας Νίκος Γέμελος.

Στην αποστολή της Ελλάδας συμμετέχουν ακόμη: Νικόλαος Δρόσος, Δημήτρης Μάνιος, Θανάσης Ζαφειρόπουλος, Κονσταντίν Κονσταντινέσκου, Μαρία Φιλοπούλου, Μαρίνα Τάρλεφ, Μαρία Λιόση, Φώτιος Κωλιόπουλος, Λίντσεϊ Γκολομέεβ, Ανδρέας Γεωργακόπουλος, Μαρία Μελίνα Τροχαλάκη, Ειρήνη Διακουμάκου, Όλγα Ντάλα, Ντέγιαν Γιοβάνοβιτς, Σταυρούλα Καραντάκου, Στελλίνα Απλάντη.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA