Στoν Γλαύκο o Σταύρος Κουρλάκης

by Aquafeed 24

Ο Γλαύκος Περιστερίου καλωσορίζει στο δυναμικό του τον διεθνή αθλητή Σταύρο Κουρλάκη, που έρχεται να ενισχύσει περαιτέρω τον Πρωταθλητή Ελλάδος, το τμήμα της τεχνικής κολύμβησης του συλλόγου.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Στην ομάδα του ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ειδικότερα στο τμήμα τεχνικής κολύμβησης, προσχώρησε ένας μεγάλος αθλητής, μέλος της Εθνικής ομάδας τεχνικής κολύμβησης, κάτοχος πανελληνίων ρεκόρ, με μετάλλια σε πανευρωπαϊκούς αγώνες νέων και ανδρών και σε παγκόσμιους αγώνες νέων, με πολλές επιτυχίες τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος. Μιλάμε για τον αθλητή Σταύρο Κουρλάκη, ο οποίος από φέτος θα κολυμπάει με τα χρώματα του ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

Ο Σταύρος είναι κάτοχος δυο πανελληνίων ρεκόρ στους παμπαίδες Α’ στα 400-800 μ. επιφανείας, τριών στους νέους 400-800-1500μ επιφανείας και ενός στους άντρες με την σκυτάλη 4 Χ 200μ. επιφάνεια.. Κανένα από αυτά δεν έχει ακόμα καταρριφτεί μέχρι στιγμής.

Το Δ.Σ. και ολόκληρη η οικογένεια του ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ καλωσορίζει με πολύ μεγάλη χαρά τον αθλητή και του εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ότι και αν κάνει για τη νέα σεζόν και να είναι ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ και ΔΥΝΑΤΟΣ”.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA