Γκολομέεβ στην ISL: 4ος στα 50 ελεύθερο και 1ος με την ομάδα του στα 4Χ100 (vid)

by Aquafeed 24

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ έπεσε πρώτος από τους Έλληνες στα αγωνίσματα της πρώτης ημέρας της ISL στη “Duna Arena” της Βουδαπέστης, αγωνιζόμενος με το σκουφάκι των LA Currents και στο αγαπημένο του ατομικό αγώνισμα, τα 50 ελεύθερο (πάντα σε πισίνα 25 μ.) κατέκτησε την 4η θέση και πήρε 5 βαθμούς για την ομάδα του.

Την πρώτη θέση πήρε ο Γάλλος Φλοράν Μανοντού με της Ένερτζι Στάνταρ με 20.63 (12 β.), τη δεύτερη ο Ντρέσσελ (Καλιφόρνια Κόντορς) και την τρίτη ο Ρες (Καλιφόρνια Κόντορς).

Στη σκυταλοδρομία 4Χ100 ελεύθερο η ομάδα των LA Currents με τους Γκολομέεβ, Φερέιρα, Σιλντς, Ρούνι με 3.06.18 πήρε την πρωτιά (ο Έλληνας πρωταθλητής, που έπεσε τρίτος, έκανε 46.26). Ακολούθησαν οι Ένερτζι Στάνταρ του Μανοντού (3.07.69) και οι Καλιφόρνια Κόντορς του Ντρέσσελ (3.08.23).

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την κούρσα με τον Γκολομέεβ στα 50 ελεύθερο.

 

Στην 3η θέση ο Χρήστου στα 4Χ100μ. μικτή ομαδική

Ο Απόστολος Χρήστου ήταν ο δεύτερος Έλληνας που αγωνίστηκε στην πρεμιέρα της ISL στη “Duna Arena” της Βουδαπέστης, αγωνιζόμενος με το σκουφάκι της 2ης ομάδος των LA Currents.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε μόνο σε δύο σκυταλοδρομίες, όπου στα 4Χ100μ. μικτή ομαδική πήρε την 3η θέση, μαζί με τους Φελίπε Φράνκα Σίλβα, Άντριου Σελισκάρ και Μάρκο Φερέιρα. Την πρώτη θέση πήρε η 1η ομάδα των LA Currents, με τους Ράιαν Μέρφι, Γουίλι Λίκον, Τομ Σίλντς και Μαξίμ Ρούνεϊ.

Ο Χρήστου πήρε μέρος με την ίδια ομάδα και στα 4Χ100μ. ελεύθερο, όπου με τους Άντριου Σελισκάρ, Τόμε Χβάς και Φερνάντο Σέφερ πήραν την 8η θέση. Την πρώτη θέση πήρε η 1η ομάδα των LA Currents με τον έτερο Έλληνα Κριστιάν Γκολομέεβ και τους Μάρκο Φερέιρα, Τομ Σίλντς, Μαξίμ Ρούνεϊ.

Ο Έλληνας κολυμβητής με τη συμμετοχή του στις δύο σκυταλοδρομίες έδωσε 3,5 βαθμούς στην ομάδα του.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA