Γιορτή στη Νόβι Μπέογκραντ και παρουσίαση Σκουμπάκη!

by Aquafeed 24

Σε γιορτινό κλίμα ξεκίνησε η φετινή σεζόν για τη Νόβι Μπέογκραντ, με τον Ζίφκο Γκόσιτς να αρχίζει την προετοιμασία της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ σε μια όμορφη τελετή παρουσιάστηκαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ένας από αυτούς και ο Ασημένιος Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Δημήτρης Σκουμπάκης!

Ο Έλληνας αμυντικός πήγε στο Βελιγράδι για να κάνει δίδυμο με τον Άγγελο Βλαχόπουλο, ο οποίος επίσης έχει ενσωματωθεί στην πρωταθλήτρια Σερβίας. Μαζί με τον Δημήτρη Σκουμπάκη, παρουσιάστηκε επίσης ο Ισπανός αστέρας, Αλβάρος Γκρανάδος, ο Σάβο Τσέτκοβιτς, ο Ράντοσλαβ Φιλίποβιτς και φυσικά ο προπονητής της ομάδας, Ζίφκο Γκόσιτς, πρώην αρχηγός της εθνικής Σερβίας που αντικατέστησε τον Ίγκορ Μιλάνοβιτς.

Από μεριάς του, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Σλόμπονταν Σόρο, οριοθέτησε τους στόχους της Νόβι για τη νέα χρονιά, τοποθετώντας την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ στο κάδρο, κάτι το οποίο παραλίγο να πετύχουν οι Σέρβοι στην έδρα τους στο Φάιναλ 8 πριν από λίγους μήνες, έχοντας και τότε τον Άγγελο Βλαχόπουλο σε «δαιμονιώδη» κατάσταση.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA