Με μια πολύ όμορφη γιορτή όπου παρούσα ήταν σύσσωμη η αθλητική οικογένεια του τμήματος ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος της υδατοσφαίρισης για τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων.

Η γιορτή όπως προφανώς ήταν δεδομένο εξ αρχής, περιλάμβανε πολύ κέφι, διασκέδαση και το απαραίτητο φαγοπότι, στο οποίο συμμετείχαν άπαντες!

Ήταν μία σεζόν όπου ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων κατέγραψε πλούσια αγωνιστική δράση σε όλα τα επίπεδα, τόσο στα πρωταθλήματα ανδρών (Α1) και γυναικών (Α2) όσο και στις υπόλοιπες ηλικιακές κατηγορίες, δίνοντας το παρόν σε όλες τις τελικές φάσεις!

Τη γιορτή στο κολυμβητήριο επιμελήθηκε, όπως πάντα, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων αθλουμένων και φίλων υδατοσφαίρισης, ευχαριστώντας όλους όσοι συνέπραξαν για την πραγματοποίησή της, αλλά και γενικότερα τη φετινή χρονιά.

Σύμφωνα με την πρόεδρο, Τζίνα Λιοτσάκη: «Μία ακόμη αθλητική χρονιά έφτασε στο τέλος, μία χρονιά με πολλές χαρές μιας και όλα μας τα τμήματα έκαναν εξαιρετική αθλητική πρόοδο και έφτασαν σε τελικές φάσεις, μια χρονιά όπου γενικά ο Ναυτικός Όμιλος ήταν στα καλύτερά του όχι μόνο στο δικό μας άθλημα, αλλά και στα υπόλοιπα! Να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους χορηγούς μας, που συνέβαλαν και το κάνουν συστηματικά σε ό,τι χρειαζόμαστε, που είναι τα σούπερ μάρκετ ΣΥΝ.ΚΑ., η ΑΝΕΚ LINES, το ζαχαροπλαστείο “Δέσποινα” και όλοι οι γονείς που όσα ευχαριστώ και να τους πούμε, είναι ελάχιστα… Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους ανθρώπους που βοήθησαν στην ψησταριά μας και στις κύριες που ανέλαβαν να τακτοποιήσουν ό,τι χρειάστηκε. Ευχαριστούμε την ΕΝΑΜΟΝΟΧ γιατί είναι κόσμημα για τον Όμιλο μας! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μας, τους ανθρώπους αυτούς που δίνουν το 100% και είναι δίπλα στα παιδιά μας και είναι άξιοι και προσφέρουν τις γνώσεις τους. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο, Δημήτρη Λειψάκη και γενικά όλο το τιμ του ΝΟ Χανίων και τέλος τον σύλλογο μου, τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν από την πρώτη στιγμή. Καλό καλοκαίρι σε όλους, καλή ξεκούραση και με το καλό να συναντηθούμε όλοι πάλι στο κολυμβητήριο μας!».

 

Facebook Comments