Γιώργος Πολυχρονόπουλος: Ο μόνος ουδέτερος διαιτητής στο Ασιατικό Πρωτάθλημα!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε σπουδαίους Έλληνες διαιτητές σε κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις… Αυτή την φορά ο Γιώργος Πολυχρονόπουλος θα δώσει το «παρών» στο Ασιατικό Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης!

Η διεθνής και αξιοσέβαστη πορεία των Ελλήνων και Ελληνίδων διαιτητών στις κορυφαίες διοργανώσεις υδατοσφαίρισης – Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, Ολυμπιακούς Αγώνες κλπ. – συνεχίζεται. Ο έμπειρος Γιώργος Πολυχρονόπουλος αναμένεται να διαιτητεύσει στο Ασιατικό Πρωτάθλημα – Προκριματικό για το Παγκόσμιο της Φουκουόκα, ως ο μοναδικός ουδέτερος, μιας και οι υπόλοιποι αντίστοιχοι επαγγελματίες κατάγονται από τις συμμετέχουσες χώρες.

Η επιλογή του Έλληνα διαιτητή έγινε σε πρωτογενές στάδιο από την Ασιατική Ομοσπονδία, με το αντίστοιχο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης να αναμένεται να διεξαχθεί το διάστημα 03-06 Φεβρουαρίου, ενώ η τοποθεσία εκκρεμεί προς το παρόν, αφού ο αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε την πρωτεύουσα – Νουρ Σουλτάν του Καζακστάν, ωστόσο οι κοινωνικοπολιτικές συνθήκες αυτή την στιγμή στην χώρα είναι απαγορευτικές για οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός.

Είναι πλέον εμφανές και γνωστό εδώ και αρκετά χρόνια, ότι η ελληνική διαιτητική κοινότητα της υδατοσφαίρισης χαίρει τον σεβασμό και εκτίμηση από τον χώρο του υγρού στίβου παγκοσμίως, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την ποιότητα και τον επαγγελματισμό των μελών που την συντελούν!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA