Γιώργος Παπαδόπουλος στο #AQF24: «Στόχος τα play in και μια θέση στην οκτάδα»

Παρελθόν από τον ΑΝΟ Γλυφάδας αποτελεί ο Αυστραλός Σαμ Ναγκλ

by Γιώργος Χρήστου

Την είσοδο στην οκτάδα στοχεύει ο ΑΝΟ Γλυφάδας στην Β’ Φάση του πρωταθλήματος όπως τόνισε ο Γιώργος Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του #AQF24 του για την επανέναρξη της Α1 Ανδρών στις 2 Μαρτίου κόντρα στον ΟΦΘ. Παράλληλα ο τεχνικός του ΑΝΟΓ εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των αθλητών στη διάρκεια της προετοιμασίας, ενώ στην ομάδα των νοτίων προαστίων δε θα συνεχίσει ο Αυστραλός Σαμ Ναγκλ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πώς κύλησε η προετοιμασία στη μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος: «Δεν ήταν εύκολο να κρατήσεις τα παιδιά στο νερό χωρίς «κίνητρο» παίζοντας μόνο φιλικά παιχνίδια χωρίς επίσημους αγώνες. Ήταν ουσιαστικά σαν να ξεκίναγες μια δεύτερη προετοιμασία μη πω και τρίτη με έντονη προπόνηση. Ήταν μεγάλη η αποχή. Προσπάθησαν αρκετά και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθειά τους».

Για τους στόχους του ΑΝΟ Γλυφάδας στην Β’ Φάση του πρωταθλήματος: «Σκοπός μας είναι να εμφανιστούμε πιο δυνατοί στην Β’ Φάση του πρωταθλήματος προκειμένου να παίξουμε στα play in. Βρισκόμαστε στη πρώτη θέση αλλά γνωρίζουμε ότι δε θα είναι εύκολη η συνέχεια καθώς ΑΕΚ και ο Εθνικός Πειραιά θέλουν να αποφύγουν την 13η θέση. Βέβαια κι εκείνοι έχουν δύσκολο έργο απέναντι σε ΝΟ Χανίων, ΝΟ Χίου και ΝΟ Πατρών που είναι τρεις δυνατές έδρες. Τα παιδιά θέλουν να κατακτήσουν την πρώτη θέση του ομίλου και να διεκδικήσουν μια θέση στο πάνω όμιλο και να μπούμε στην οκτάδα».

Για το αν βοήθησε το τουρνουά του ΣΕΔΥ να βγουν κάποια συμπεράσματα: «Είμαι τυχερός διότι δε μου έχουν λείψει τα φιλικά παιχνίδια αλλά φυσικά η επισημότητα των αγώνων με παρουσία διαιτητών μας είχαν λείψει καθώς ήμασταν σε «απραξία». Βέβαια δε μπορώ να πω ότι έβγαλα κάποια συμπεράσματα από το Τουρνουά του ΣΕΔΥ για το δείγμα της κατάστασης που βρίσκεται η ομάδα. Θεωρώ τα παιδιά και οι περισσότερες ομάδες θα αρχίσει να φαίνεται η δουλειά και η προσπάθεια που έχουν κάνει μετά το πέρας των 3-4 πρώτων αγωνιστικών της Β’ Φάσης προκειμένου να «δέσουν» οι ομάδες. Το διάστημα της διακοπής ήταν αρκετά μεγάλο και πρωτόγνωρο γι’ όλους».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA