Το 2019 πλησιάζει στο τέλος του, με το 2020 να αποτελεί πολύ σημαντική χρονιά για τον Ελληνικό Αθλητισμό, λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

 

Η Ελληνική Υδατοσφαίριση βρίσκεται σε ρυθμούς προετοιμασίας, με στόχο καλές παρουσίες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης και πρόκριση στην Ολυμπιάδα, με εναλλακτική το Προολυμπιακό Τουρνουά.

 

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας των Γυναικών, Γιώργος Μορφέσης, μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για την νέα χρονιά, αναφέροντας τα κάτωθι: “Κάθε χρόνο, η Ελληνική υδατοσφαίριση προσφέρει μεγάλες επιτυχίες σε όλα τα τμήματα και τις κατηγορίες. Εύχομαι να συνεχιστεί το ίδιο και στο νέο έτος και να βρούμε επιτέλους το δικό μας “σπίτι”, χωρίς να είμαστε γυρολόγοι από κολυμβητήριο σε κολυμβητήριο, καθώς είναι κάτι που μας ταλαιπωρεί πολύ καιρό. Το 2020 είναι μία κομβική χρονιά, θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση στο Τόκιο. Ακούμε κάποια σενάρια που θέλουν μία χώρα από την Αφρική να εισέρχεται στην Ολυμπιάδα, και που θα στερήσει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο, κάνοντας το έργο μας πιο δύσκολο, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο και πολλές επιτυχίες για τον Ελληνικό αθλητισμό”.

Πηγή: ΚΟΕ

Facebook Comments