Όλος ο κόσμος που αγαπά τον υγρό στίβο, πλέον μετρά αντίστροφα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη. Όλοι οι αθλητές ετοιμάζονται πυρετωδώς με το χρόνο πλέον να κυλά αντίστροφα και την αγωνία να κορυφώνεται..

Το #AQF24 καθώς αναμένει καρτερικά τη μεγάλη διοργάνωση στην Ουγγαρία παρακολούθησε όπως πάντα εκ του σύνεγγυς τις προετοιμασίες των Εθνικών μας Ομάδων. Έτσι το βράδυ της Πέμπτης, βρέθηκε στην προπόνηση της Εθνικής Ανδρών με το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου να φαίνεται πανέτοιμο! Συναντήσαμε τους Έλληνες διεθνείς και συζητήσαμε για το πως νιώθουν τώρα που το μικρό μεσοδιάστημα μεταξύ των πρωταθλημάτων των συλλόγων και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος έφτασε σχεδόν στο τέλος του. Μιλήσαμε λοιπόν με τον  Γιώργο Δερβίση ο οποίος μας έδωσε την δική του εκτίμηση.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο διεθνής περιφερειακός παρά το μικρό χρονικό διάστημα που είχε μπροστά της η Εθνική Ομάδα για να ετοιμαστεί, έγινε ποιοτική δουλειά ενώ αναφορικά με την κούραση μας τόνισε πως…αυτή είναι ίδια για όλους, και εμάς αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες.

Ο Γιώργος Δερβίσης στο #AQF24:

Η μεγάλη εικόνα της προετοιμασίας…

«Παρότι έχουμε κάνει μία σύντομη προετοιμασία θεωρώ ότι προσπαθήσαμε όσο πιο πολύ μπορούσαμε. Ήταν μία προετοιμασία ποιοτική αν και μικρή χρονικά. Είχαμε όρεξη και θέληση και θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να πάμε και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αντιστοιχεί».

Η ανανέωση και το επίπεδο που βρίσκεται η ομάδα:

«Υπάρχουν κάποιες αλλαγές, αυτό θα φανεί στα επίσημα παιχνίδια το πόσο θα επηρεάσουν οι αλλαγές που έγιναν. Παρά το γεγονός ότι τα ονόματα που λείπουνε είναι μεγάλα και είναι αθλητές που έχουν προσφέρει πάρα πολλά στην εθνική ομάδα, τα νέα παιδιά που μπαίνουμε είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο και θα βοηθήσουν πολύ».

Η κόπωση η οποία υπάρχει αλλά υπάρχει για όλους!

«Σίγουρα υπάρχει μία κόπωση παραπάνω με τόσες διοργανώσεις αλλά δεν είναι δικαιολογία γιατί είναι κάτι που ισχύει για όλους, να το συνηθίσεις να είσαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να το αντιμετωπίσεις. Η ομάδα είναι έτοιμη»!

Facebook Comments