«Γιατρικό» στην Πάτρα και παραίτηση!

by Aquafeed 24

«Φάρμακο» στις πληγές του πήρε ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου, ο οποίος πανηγυρίζει από την Τρίτη μια ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη έδειξε αντίδραση και άφησε πίσω της τα όσα δραματικά για τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο έγιναν στα Χανιά, επικρατώντας 9-5 του ΝΟΠ στην Πάτρα.

Από την πρώτη στιγμή ως ιστοσελίδα ταχθήκαμε στο πλευρό των αθλητών και των προπονητών τους (Όπως πάντα άλλωστε και παρά το γεγονός ότι χωρίς αφορμή κάποιοι, πλήρως αδικαιολόγητα, μας κατηγόρησαν για το αντίθετο αλλά στο τέλος αντιλήφθηκαν το λάθος τους) για την αδικία που υπέστησαν στα Χανιά λόγω διοικητικού  απαράδεκτου λάθους.

Μάλιστα, το διοικητικό λάθος διορθώθηκε, στο ελάχιστο, καθώς η υπεύθυνη, ως αρχηγός αποστολής, για το ότι ο ΓΣΠ δεν είχε δελτία και σκουφιά το περασμένο Σάββατο στα Χανιά, η κ. Γαλάνη Τζένη, παραιτήθηκε από το Δ.Σ του συλλόγου, το οποίο έκανε ομόφωνα δεκτή την παραίτηση της. Εντός των επόμενων ημερών η διοίκηση του ΓΣΠ θα κληθεί να προχωρήσει στην τοποθέτηση εκ των έσω νέου Υπεύθυνου Υδατοσφαίρισης, ωστόσο οι δύο βαθμοί που κέρδισαν με κόπο και ιδρώτα οι παίκτες του Λούδη αφαιρέθηκαν και δεν γυρνούν πίσω.

Από την άλλη, ο ΝΟΠ του Κώστα Σακκαλή προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της Α2 ανδρών και γιόρτασε τη συμμετοχή του στον θεσμό του Κυπέλλου, πιστός για ακόμη μια χρονιά!

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA