Γιατί ο Μπάλας Βίντσε είναι φαβορί για τον πάγκο της Νόβι!

by Aquafeed 24

Λίγες ώρες έχουν περάσει από την ανακοίνωση του Βλάντο Βουγιασίνοβιτς, ότι παραιτείται αμετάκλητα από τον γεμάτο πίεση πάγκο της Νόβι Μπέογκραντ, κάτι που επιβεβαίωσε ο σύλλογος στη συνέχεια.

Οι φήμες είχαν κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ημέρες, ωστόσο πηγές της Νόβι ανέφεραν ότι πρόκειται περί πολιτικού παιχνιδιού, που στόχο έχει να βλάψει το κλαμπ του Αλεξάντερ Σάπιτς, ο οποίος είναι σημαντικό πολιτικό πρόσωπο στη Σερβία και παράλληλα ιδιοκτήτης της Νόβι.

Εν τέλει, ο Βουγιασίνοβιτς αποφάσισε να θέσει εαυτόν εκτός και η ονοματολογία έχει αρχίσει, με πρώτο φαβορί για να τον αντικαταστήσει, τον Ούγγρο Μπάλας Βίντσε. Ο Μαγυάρος, κατά τη γνώμη μας, έχει το προβάδισμα να αναλάβει τη Νόβι Μπέογκραντ και ο λόγος είναι ξεκάθαρος.

Σάπιτς και Βίντσε έχουν συνυπάρξει ως συμπαίκτες στη Μπέτσει για περίπου 6-7 χρόνια, γνωρίζονται από την καλή και την ανάποδη και ο Βίντσε ήταν πάντα χρήσιμος για τον τρόπο παιχνιδιού του Σάπιτς. Συγκεκριμένα, ο Βίντσε έκλεβε μπάλες και πάντα τροφοδοτούσε τον Σάπιτς την ώρα που έπρεπε, ώστε ο Σέρβος πρώην «μπομπέρ» να κάνει το δυναμικό παιχνίδι του ένας εναντίον ενός, ενώ ο Ούγγρος πάντα του… έκλεινε την κόντρα. Μάλιστα, τότε, ο Βίντσε έπαιζε στα δεξιά μαζί με τον Αλεξάντερ Τσίριτς, νέο προπονητή γυναικών του Ολυμπιακού.

Ο Βίντσε είναι προπονητής στην Ουίπεστ αυτή τη στιγμή, αλλά δεν αποκλείεται να παραλάβει τη σκυτάλη για τον πάγκο της Νόβι. Ωστόσο, το φλέγον ζήτημα στη συγκεκριμένη ομάδα δεν είναι ποιος θα αναλάβει, αλλά ποιος θα λύσει το πρόβλημα. Και το πρόβλημα στη Νόβι του Άγγελου Βλαχόπουλου είναι η οδηγία του Αλεξάντερ Σάπιτς η ομάδα να προπονείται μια φορά τη μέρα, όπως μας επιβεβαίωσε πριν λίγες μέρες άνθρωπος από το επιτελείο της Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς, στον Πειραιά.

Η Νόβι Μπέογκραντ κάνει μια πρωινή προπόνηση, συν το γυμναστήριο και φαίνεται ότι αυτός είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει καθοριστικά την απόδοσή της ομάδας. Παράλληλα, το γεγονός ότι διαθέτει πληθώρα αστέρων και σκόρερ, κάνει το παιχνίδι των Σέρβων απρόβλεπτο και… run n’ gun. Προς το παρόν, αυτό, δεν τους έχει βοηθήσει.

Επιμέλεια: Ορέστης Κανελλόπουλος

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA