Γιάννης Κεχαλάρης στο #AQF24: «Είμαστε μία οικογένεια στον ΠΑΟΚ, ήταν σαν να έχουμε 8ο παίκτη με τον κόσμο»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Μετά από ένα πολύ γεμάτο τετραήμερο, ο ΠΑΟΚ στην επιστροφή του στην Ευρώπη μετά από 12 χρόνια, πήρε μία σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro Cup.

Οι παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου παρά την ήττα στην πρώτη αγωνιστική από την Ντε Ζααν, έβγαλαν αντίδραση και κατάφεραν και πήραν τις νίκες που ήθελαν στην συνέχεια, που τους εξασφάλισαν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση. Μετά λοιπόν και το πέρας του τελευταίου παιχνιδιού για τον «Δικέφαλο του Βορρά», επικοινωνήσαμε με τους πρωταγωνιστές της προσπάθειας αυτής και έτσι μιλήσαμε με τον Γιάννη Κεχαλάρη, ο οποίος ήταν εκ των διακριθέντων στις μεγάλες νίκες του ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας περιφερειακός μας μίλησε αρχικά για την εμπειρία του να παίζει σε μία ευρωπαϊκή αναμέτρηση, τις δυσκολίες που ξεπέρασε η ομάδα, αλλά και για το πως λειτουργούν όλοι μέσα στο τμήμα ως οικογένεια. Δεν παρέλειψε τέλος να αναφερθεί στην σημαίνουσα συνεισφορά του κόσμου που ήρθε στο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης και στήριξε την ομάδα στο έπακρο. Τέλος μας είπε πως όλα θα κυλήσουν προς το καλύτερο από από εδώ και πέρα και πως η ομάδα θα πηγαίνει συνεχώς «ψηλότερα».

Ο Γιάννης Κεχαλάρης στο #AQF24:

Αναφορικά με την πρωτόγνωρη εμπειρία της Ευρώπης, το άγχος αλλά το πως λειτουργεί η ομάδα στα δύσκολα:

«Αυτά τα παιχνίδια για τους περισσότερους από εμάς ήταν κάτι το πρωτόγνωρο, γιατί οι περισσότεροι δεν έχουμε ξαναπαίξει στην Ευρώπη. Δεν είχε καμία σχέση με την Ελλάδα ο ρυθμός, οι ομάδες, οι παίκτες, ήταν όλα διαφορετικά. Πραγματικά το απολαύσαμε πάρα πολύ και πιστεύω πως αυτό φάνηκε παιχνίδι με το παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε τέτοια αρχή, σίγουρα μας δυσκόλεψε αυτό το αποτέλεσμα, όμως είμαστε μία οικογένεια. Λειτουργούμε πραγματικά με τέτοιο τρόπο και μας βοηθάει είμαστε φίλοι, μέσα και έξω, όταν κάνει κάποιος ένα λάθος, δεν πέφτουμε ποτέ να τον «φάμε», τον στηρίζουμε. Λέμε πάντα «δεν πειράζει» και προχωράμε για να αλλάξουμε κάθε τι που δε μας αρέσει.

Φυσικά και είχαμε άγχος και στο πρώτο παιχνίδι αλλά και στο δεύτερο γιατί είχαμε την πίεση ότι πρέπει να κερδίσουμε. Ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι που μπήκαν και τα αυτογκόλ και δεν είχαμε καθόλου την τύχη με το μέρος μας, εμείς το γυρίσαμε και πήραμε τη νίκη. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σε αυτό, στο πως να αλληλοστηριζόμαστε στα δύσκολα και αυτο φάνηκε».

Το τι μέλλει γενέσθαι αλλά και ο κόσμος που ήταν δίπλα στην ομάδα:

«Από εδώ και πέρα τώρα έχουμε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και σίγουρα θέλουμε κάτι θετικό. Στο πρωτάθλημα δεν κάναμε καλό παιχνίδι απέναντι στη Βουλιαγμένη, έχουμε και το πρόβλημα ότι δεν υπάρχουν πολλές ομάδες να κάνουμε δυνατά φιλικά στη Θεσσαλονίκη. Μόνο το ΣΕΔΥ είχαμε ουσιαστικά που μας βοήθησε πολύ, και μετά ουσιαστικά ένα ματς στο πρωτάθλημα και στη συνέχεια Ευρώπη. Πιστεύω ότι η ομάδα ρόλαρε, πήραμε και ψυχολογία. Όλα τα παιδιά έδωσαν το 100% σε όλα τα παιχνίδια και καταφέραμε να πάρουμε πρόκριση μετά από 12 χρόνια.

Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος, πιστεύω ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα. Επίσης θέλω να πω ότι όλες τις μέρες, όπως λέμε στο ποδόσφαιρο για τον 12ο παίκτη, εμείς είχαμε τον 8ο παίκτη μαζί μας συνέχεια. Σε όλα τα παιχνίδια ακόμα και σήμερα που χάναμε με τρία γκολ μας βοήθησαν πάρα πολύ ήταν εκεί. Τώρα μένει να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια, γιατί έρχονται σίγουρα ακόμα πιο δύσκολα παιχνίδια στην Ευρώπη».

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA