Γιάννης Καλαϊτζογλίδης: «Αισιόδοξα μηνύματα, εντυπωσιακή η ανάπτυξη στην περιφέρεια»

by Aquafeed 24

Με σπουδαίες επιδόσεις, επίτευξη ορίων για τις διεθνείς διοργανώσεις και απόλυτη οργανωτική επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιοι Χειμερινοί αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης, στο Εθνικό κολυμβητήριο Ιωαννίνων στη Λιμνοπούλα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Καλαϊτζογλίδης σχολιάζει τα πολλά θετικά συμπεράσματα από τη διοργάνωση και τονίζει τη σημαντική ανάπτυξη του αθλήματος στην περιφέρεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας:

«Με την ολοκλήρωση του Πανελλήνιου Χειμερινού πρωταθλήματος στα Γιάννενα αποτυπώθηκαν αισιόδοξα μηνύματα σε αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο. Συγκεκριμένα, σας αναφέρω, συμμετείχαν στο πρωτάθλημα 535 αθλητες-τριες από 31 σωματεία, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για διοργάνωση Χειμερινών αγώνων. Η ανάπτυξη της τεχνικής κολύμβησης στην περιφέρεια είναι εντυπωσιακή.

Σε επίπεδο υψηλών επιδόσεων ένας σημαντικός αριθμός για την εποχή, αθλητών και αθλητριών μας κατάφεραν να επιτύχουν όριο συμμετοχής για τις διεθνείς μας υποχρεώσεις. Επίσης αρκετοί ακόμη βρέθηκαν πολύ κοντά. Είμαι βέβαιος μέσα από τη σκληρή δουλειά που γίνεται θα καταφέρουν και αυτοί να επιτύχουν έως το Μάιο τις προβλεπόμενες επιδόσεις.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την Περιφερειακή επιτροπή Ηπείρου, και ιδιαίτερα τον πρόεδρό της Η. Σπυριούνη, για την άψογη διοργάνωση του πρωταθλήματος. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους σωματειακούς προπονητές μας, που μέσα από συνεχή και σκληρή δουλειά στηρίζουν το άθλημα της Τεχνικής κολύμβησης σε όλα τα επίπεδα».

ΠΗΓΗ: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA