Η μεγαλειώδης παρέα της Εθνικής Ανδρών και του Θοδωρή Βλάχου συνεχίζει να συγκινεί… Έχοντας κατακτήσει το Αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, μετά από έναν απίστευτο τελικό που κρίθηκε στα πέναλτι (14-13), τόσο ο Θοδωρής Βλάχος όσο και οι Έλληνες διεθνείς είχαν εμφανή απογοήτευση στα πρόσωπα τους, έχοντας δουλέψει σκληρά για να βρεθούν στην απόλυτη κορυφή.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ζήτησε συγνώμη για τάιμ άουτ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης που ουσιαστικά διέκοψε την «κόντρα» σε παραπάνω που ανέπτυσσε η Εθνική, ωστόσο ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος – Γιάννης Φουντούλης τόνισε σε δηλώσεις του:

Για την ήττα στον τελικό: “Όταν έρχεται έτσι η ήττα, ίσως πονάει και περισσότερο. Φτάσαμε πολύ κοντά. Τα συναισθήματα είναι βαριά, γιατί όταν φτάνεις τόσο κοντά να αγγίξεις την κορυφή του κόσμου, πονάει πάρα πολύ. Όλα τα παιδιά έχουν πικραθεί από τον τρόπο που ήρθε η ήττα.

Νιώθω ότι πρέπει να είμαστε περήφανοι για αυτό που καταφέραμε. Πιστέψαμε πολύ ότι αυτή θα είναι η στιγμή μας. Για λεπτομέρειες δεν βρεθήκαμε στο πρώτο σκαλί”.

Για την συγγνώμη του Θοδωρή Βλάχου: “Όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε. Εδώ δεν βρίσκεται κάποιος για να πάρει την ευθύνη πάνω του. Ο Θόδωρος μπορεί να ένιωσε έτσι. Όταν οι παλμοί είναι στο μάξιμουμ στην τελευταία φάση, τα πάντα μπορούν να γίνουν. Δεν ψάχνουμε να δούμε τι μπορεί να έγινε στο τέλος. Είχαμε ένα ολόκληρο παιχνίδι να πάρουμε την νίκη”.