Γιάννης Φουντούλης: «Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό»

by Γιώργος Χρήστου

Τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει, την Τετάρτη (8/11), η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Στις 19:30 (ΚΟΕ TV), οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον οποίο υποδέχονται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την 8η αγωνιστική της Α1. Στο πρώτο ματς του δεύτερου γύρου της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, o Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις του κόντρα στον Απόλλωνα, να πάρει τη νίκη στον Πειραιά και να συνεχίσει τη νικηφόρα του πορεία, κάνοντας το «οκτώ στα οκτώ».

Δηλώσεις:

Χέρβο Κόλιανιν: «Ο πιο σημαντικός στόχος μας είναι να διατηρήσουμε το επίπεδο παιχνιδιού μας στο σημείο που το έχουμε φτάσει. Αυτό που έχω ήδη πει είναι, ότι από αγώνα σε αγώνα δείχνουμε όλο και καλύτεροι. Κάθε αγώνας είναι μια ευκαιρία για κάτι τέτοιο και νομίζω, ότι η ομάδα είναι πολύ πρόθυμη να το δείξει».

Γιάννης Φουντούλης: «Αντιμετωπίζουμε, αύριο, τον Απόλλωνα, ο οποίος έχει παρουσιάσει ένα πολύ καλό, ανταγωνιστικό σύνολο, σε Ελλάδα και Ευρώπη μέχρι στιγμής. Θα είναι, σίγουρα, ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Εμείς, από την πλευρά μας, παρά τα προβλήματα τραυματισμών, δείχνουμε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο τον τελευταίο καιρό και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Ανυπομονούμε για το αυριανό ματς και στόχος μας είναι άλλη μία νίκη, η οποία να συνοδευτεί με πολύ καλή εμφάνιση».

Πηγή: olympiacossfp.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA