Για πρώτη φορά με τους νέους κανονισμούς οι Εθνικές!

by Aquafeed 24

Την πρώτη τους επαφή με τους νέους κανονισμούς, που ενέκρινε η FINA στις 10 Δεκεμβρίου στο κονγκρέσο της Χανγκζού, θα έχουν στο Final 6 του Europa Cup στο Τορίνο οι παίκτριες της Εθνικής ομάδας γυναικών.

Όπως σας ενημέρωσε το Aquafeed24 η 13άδα της Ελλάδας με το τεχνικό επιτελείο θα ταξιδέψει τα ξημερώματα της Τρίτης για την ιταλική πόλη, ενώ όλην την εβδομάδα ο Γιώργος Μορφέσης δούλεψε με τα κορίτσια πάνω στους νέους κανονισμούς. 

Αναμφίβολα, τα παιχνίδια του Final 6 αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ώστε να δούμε την αφομοίωση των νέων κανονισμών από αθλήτριες του υψηλότερου επιπέδου.

Με τους νέους κανονισμούς, επίσης, θα αγωνιστεί η Εθνική Παίδων στο Κόπερ της Σλοβενίας, όπου η ομάδα του Σάκη Πλατανίτη συμμετέχει στην προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (η τελική φάση στο Μπουργκάς, 21-29 Ιουλίου).

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 13 νεαροί (γενν. 2004) πολίστες): Θόδωρος Δαμίγος, Ανδρέας Αλμυράς, Χρήστος Μπιτσάκος, Κώστας Μαθιόπουλος, Φανούρης Δευτεραίος, Νίκος Καστρινάκης, Ιάσων Τουρκομενής, Τάσος Μυρίλος, Γιάννης Εγνατιάδης, Αντώνης Σφηκάκης, Τάσος Βασιλόπουλος, Ματθαίος Αμπαζής, Θεοφάνης Ορφανουδάκης.

Μαζί τους ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Πλατανίτης, ο συνεργάτης του Παναγιώτης Χρονόπουλος, ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος και ο μάνατζερ των Εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης Αντώνης Αρώνης (αρχηγός αποστολής).

Το πρόγραμμα των αγώνων στον Όμιλο (Β’) της Εθνικής ομάδας (τοπικές ώρες):

Πέμπτη, 28/3

17.30 Ουκρανία – ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή, 29/3

10.30 Σλοβενία – ΕΛΛΑΔΑ

17.30 Ιταλία – ΕΛΛΑΔΑ

Σάββατο, 30/3

17.30 Μάλτα – ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή, 31/3

10.30 ΕΛΛΑΔΑ – Ρουμανία

Προκρίνονται στην Τελική φάση, οι 4 πρώτες ομάδες του Ομίλου.

Διαιτητές έχουν οριστεί οι: Άντελιτς (Σερβία), Μπαμπάγιεφ (Αζερμπαϊτζάν), Κσάσκο (Σλοβακία), Ναντιράντζε (Γεωργία), Σριούμπας (Λιθουανία), με παρατηρητές τους Ρασίν (Ελβετία) και Μπότλικ (Σλοβακία).

Οι υπόλοιποι Όμιλοι, γίνονται στη Νίκαια της Γαλλίας (Α’), την Ποντγκόριτσα (Γ’) και την Τιφλίδα (Δ’), όπου στους διατητές περιλαβάνεται και η Ελληνίδα, Ναταλί Μαρκοπούλου.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA