Για που το έβαλε ο Τσους Μαρτίν;

by Aquafeed 24

Ο πολυνίκης ισπανικός σύλλογος, η Μπαρτσελονέτα, βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή καθώς την επόμενη αγωνιστική περίοδο δεν θα έχει στον πάγκο της τον Τσους Μαρτίν.

Την περασμένη εβδομάδα η Μπαρτσελονέτα ανακοίνωσε ότι ο έμπειρος προπονητής αποχωρεί, ύστερα από το 2013 από την ομάδα, για προσωπικούς λόγους, αλλά και για να εξερευνήσει νέα… στάδια και επιλογές.

Ο Τσους Μαρτίν είναι μια ζωή στη Μπαρτσελονέτα, καθώς υπήρξε παίκτης της σε όλες τις ηλικίες, ήταν προπονητής της για επτά χρόνια, ενώ νωρίτερα διετέλεσε βοηθός του Σάντι Ερνάτνεζ για επίσης επτά χρόνια. Οδήγησε την καταλανική ομάδα σε άπειρους τίτλους, αλλά και στην κορυφή της Ευρώπης το 2014 εντός έδρας.

Ο ίδιος τόνισε στα ΜΜΕ ότι δεν έχει άλλες προσφορές για νέα δουλειά, εξηγώντας ότι η επιλογή του ήρθε ως απόρροια των 42 ετών που έχει υπηρετήσει τον σύλλογο από παιδί έως τώρα στα 51 του χρόνια. Λέτε να τον δούμε σε κάποιον άλλον πάγκο την επόμενη αγωνιστική περίοδο; Ίσως σε πάγκο εθνικής ομάδας;

Προς το παρόν, ο εξαιρετικός Ισπανός προπονητής έχει αφοσιωθεί στη Μπαρτσελονέτα για να την οδηγήσει στους εγχώριους τίτλους, ενώ στο Φάιναλ 8 οι Ισπανοί αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό.

Οριστικά στον δρόμο του Ολυμπιακού η Μπαρτσελονέτα!

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA