Για 5η διαδοχική σεζόν ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, ανανεώνοντας την συνεργασία του με τους υπεύθυνους του τμήματος ανδρών και συνεχίζοντας την εξαιρετική του πορεία υπό την καθοδήγηση του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς!

Η ανακοίνωση: 
«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης και το τμήμα υδατοσφαίρισης ανδρών βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον διεθνή τερματοφύλακα, Παναγιώτη Τζωρτζάτο, για 5η διαδοχική χρονιά!

Από το 2019, ο 31χρονος τερματοφύλακας και μέλος της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, φορά το σκουφάκι του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης και προσφέρει τα μέγιστα υπερασπιζόμενος την εστία της ομάδας, συνεχίζοντας την κοινή πορεία του με τον σύλλογο για ακόμη μια σεζόν, μετά και τα ιστορικά βήματα που πραγματοποίησε ο Ν.Ο.Β. στο LEN Champions League (4η θέση).

Ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος είχε στεφθεί χάλκινος Παγκόσμιος Πρωταθλητής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των ανδρών το 2022 στην Βουδαπέστη και έκτοτε πραγματοποιεί σταθερά και ανοδικά βήματα εξέλιξης, αποτελώντας πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του συνόλου του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς.

Παναγιώτη, συνεχίζουμε μαζί και το 2023-2024»!