Για δέκατη διαδοχική χρονιά θα πορευτούν από κοινού ο Κρίστιαν Γκολομέεβ και ο Εθνικός Πειραιώς!

Ο κορυφαίος Έλληνας σπρίντερ όλων των εποχών συνεχίζει στους «κυανόλευκους» για ακόμη μια αγωνιστική σεζόν και υπό τις οδηγίες του Άκη Οικονόμου θα προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι ο Γκολομέεβ στο τέλος του μήνα θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να ενταχθεί στο προπονητικό καμπ Elite.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Πειραιώς:

«Με το σκουφάκι του Εθνικού θα συνεχίσει να αγωνίζεται και αυτή την αγωνιστική χρονιά , ο Κρίστιαν Γκολομέεβ.
Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής κολύμβησης, συμφώνησε με τη διοίκηση του συλλόγου να παραμείνει για 10η συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα που τον ανέδειξε. Ο Κρίστιαν Γκολομέεβ, που ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία του ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, υπό την καθοδήγηση του προπονητή του Άκη Οικονόμου, θα ταξιδέψει στο τέλος του μήνα στην Αμερική όπου θα ενταχθεί στο προπονητικό κλαμπ elite, για την χειμερινή περίοδο προετοιμασίας του.
Σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να παραμείνει στον Εθνικό, αποτέλεσε και η οικονομική στήριξη του κ. Αντώνη Πρίντεζη (τέως προέδρου του ΔΣ και νυν μέλος), στη διάρκεια των ετών που φοράει το σκουφάκι της αγαπημένης του ομάδας».

 

Facebook Comments