Γερμανική πρωτιά στο 5ο διεθνές «Ανδρέας Γαρύφαλλος»! (+PHOTOS)

by Aquafeed 24

Μέσα σε πολύ όμορφο κλίμα μεταξύ των παικτών και με τους γονείς να γεμίζουν τις κερκίδες, το 5ο διεθνές τουρνουά «Ανδρέας Γαρύφαλλος» προς τιμήν του Πατριάρχη της ελληνικής υδατοσφαίρισης έλαβε τέλος την Κυριακή.

Η γερμανική ομάδα OSC Potsdam κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στις δύο κατηγορίες, U15 & U13, έχοντας ωστόσο στη σύνθεση τους μεγαλύτερους κατά ένα έτος αθλητές, από τις υπόλοιπες ομάδες.

U15

Στην κατηγορία των U15 μετά την OSC Potsdam τερμάτισε βάσει βαθμολογίας ο Παναθηναϊκός του Φώντα Λεμπέση, στην 3η θέση ο Πανιώνιος του Νίκου Μπαμπάνα, 4ος αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός του Νίκου Δεληγιάννη, 5ος ο Ιωνικός του Δημήτρη Κρητικού και στην 6η θέση ο Εθνικός Πειραιώς του Μάρκο Μίσιτς έχοντας στη σύνθεσή του μικρότερους ηλικιακά αθλητές.

U13

Όσον αφορά τους U13 οι Γερμανοί πήραν ξανά το χρυσό, ενώ ακολούθησε ο Ολυμπιακός του Ανδρόνικου Κουζέλη, στην 3η θέση ήταν ο ΑΟ Καστέλλας του Φώντα Μαρκόπουλου, στην 4η θέση ήταν ο Πανιώνιος του Βασίλη Κεφαλά, στην 5η ο ΝΟ Βουλιαγμένης του Σταύρου Τσαγκόζη, στην 6η ο ΑΝΟ Γλυφάδας του Μανώλη Παπαναστασίου, στην 7η ο Εθνικός του Ανδρέα Καριοφύλλη και στην 8η η ΑΕ Κερατσινίου του Γιάννη Κανελλόπουλου.

Τις απονομές των μεταλλίων πραγματοποίησαν οι Ομοσπονδιακοί προπονητές, Γιώργος Μορφέσης και Δημήτρης Κραβαρίτης, η πρόεδρος του Εθνικού ΟΦΠΦ, Δώρα Ιωαννίδου, καθώς και η Μαρία Καλαγιά, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Ιατρών του Κόσμου. Το συντονισμό της διοργάνωσης είχε ο Διευθυντής του ΟΠΑΝ, Κυριάκος Δουρέκας, ενώ στην οργάνωση βοήθησαν τόσο ο ΑΝΟΓ, όσο και ο Ιωνικός που διέθεσαν τις εγκαταστάσεις τους για ορισμένα παιχνίδια, καθώς και η ΑΕ Κερατσινίου.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι περίπου 250 παιδιά ευχαριστήθηκαν τους αγώνες, μέσα σε πλήθος θεατών και υπό τις ιδανικότερες καιρικές συνθήκες για παιχνίδια προπονητικού χαρακτήρα, στο Δημοτικό κολυμβητήριο Πειραιά «Ανδρέας Γαρύφαλλος».

Photo credits: Αλίκη Δουράμπεη

Photos

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA