Γεωργαράκης: «Μεγάλο κίνητρο κόντρα στα μεγαθήρια του χώρου»

by Alekos Koumanis

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου έχει προσελκύσει τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, ένα χρόνο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα στην Γκουανκζού της Νότιας Κορέας.

Η Ελληνική αποστολή της Κολύμβησης, αποτελείται από 7 ταλαντούχους αθλητές, με μεγάλη θέληση για διάκριση. Ο Γιάννης Γεωργαράκης θα δώσει το παρόν στο μεγάλο αυτό γεγονός για πρώτη φορά και μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας για αυτή την εμπειρία.

Ο κολυμβητής του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου είναι γεννημένος στις 4/6/1999 και οι ικανότητές του είναι πολλές. Στην Γκουανκζού θα αγωνιστεί στα 100μ ελεύθερο και στα 4Χ100μ ελεύθερο ομαδικό.

Ο νεαρός αθλητής ανέφερε τα εξής: «Για εμένα το Παγκόσμιο θα είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση που έχω λάβει μέρος και πιστεύω ότι θα αποκτήσω πολλές εμπειρίες από τη συμμετοχή μου. Η προετοιμασία μου έγινε στη Θεσσαλονίκη και όλα κύλησαν πολύ καλά. Βρίσκομαι σε αρκετά καλή κατάσταση και είμαι σε φάση φορμαρίσματος, ώστε να μπορέσω να αποδώσω το 100% στους αγώνες. Για μένα είναι τεράστιο κίνητρο που θα αγωνιστώ κόντρα σε όλα αυτά τα «μεγαθήρια» του χώρου και στόχος μου είναι ένα ατομικό ρεκόρ και γιατί όχι ένα όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο».

Πηγή: KOE

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA