Με σοβαρότητα και συνέπεια στο παιχνίδι του, ο Ολυμπιακός έβγαλε από την αρχή της αναμέτρησης με το ΝΟ Χανίων την ποιότητα του στο νερό, ανοίγοντας τη διαφορά στο σκορ μέχρι και το τελικό 22-3, παίρνοντας παράλληλα το «εισιτήριο» για το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μετά τη λήξη του αγώνα, μίλησαν στο olympiacossfp.gr ο αρχηγός και ο τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων», Ντίνος Γενηδουνιάς και Μάνος Ζερδεβάς, εκφράζοντας την άποψη τους για τη νίκη-πρόκριση απέναντι στον κρητικό σύλλογο, αλλά και για τη συνέχεια των επίσημων υποχρεώσεων του συνόλου του Ίγκορ Μιλάνοβιτς.

Οι δηλώσεις τους:

Ντίνος Γενηδουνιάς: «Ήταν ένα νοκ άουτ ματς Κυπέλλου, πρέπει να παρουσιαζόμαστε σοβαροί σε αυτά τα παιχνίδια, από τα οποία βρίσκουμε και ρυθμό. Από την αρχή, ήμασταν πολύ σοβαροί, ειδικότερα στην άμυνα. Πήραμε την πρόκριση, οι στόχοι της ομάδας είναι ξεκάθαροι, να διατηρήσουμε τα σκήπτρα στην Ελλάδα, ενώ στην Ευρώπη έχουμε φτιάξει μια ομάδα για να φτάσει μακριά, όμως τα πολλά λόγια είναι… φτώχια, πρέπει να το δείχνουμε στην πισίνα».

Μάνος Ζερδεβάς: «Μια εύκολη επικράτηση, τα Χανιά έχουν διαφορετικούς στόχους από εμάς, εμείς προετοιμαζόμαστε για το ματς με τη Βουλιαγμένη και δοκιμάσαμε σήμερα κάποια πράγματα».