Γενηδουνιάς: «Με εμπειρία και αυτοπεποίθηση στο FINAL 8»

by Aquafeed 24

Με φόντο τον προημιτελικό του Final 8 με αντίπαλο τη Μπρέσια που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (6/6, 21:30), στο Ανόβερο, διεξάγεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης που μετέχουν για 4η διαδοχική σεζόν στην τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, προπονούνται καθημερινά στο Παπαστράτειο και θα αναχωρήσουν την Τρίτη (4/6) με προορισμό τη Γερμανία.

Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς με δήλωση του στο olympiacossfp.gr ενόψει της συμμετοχής στο Final 8 και του προημιτελικού με την Μπρέσια, ανέφερε τα εξής: 

«Πλέον νομίζω δεν έχει σημασία αν είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης. Όλα ξεκινούν από την αρχή στο Final 8 και έχουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι εναντίον της Μπρέσια. Δεν πρέπει να κοιτάξουμε πέρα από αυτό γιατί είναι μια πάρα πολύ δυνατή και αξιόλογη ομάδα. Η προετοιμασία μας έχει ξεκινήσει για τον προημιτελικό και πιστεύουμε ότι μέχρι την Πέμπτη το βράδυ θα είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε.  Τα συναισθήματα μας ενόψει της 4ης παρουσίας σε Final 8, δεν ξέρω αν είναι διαφορετικά σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Πάντα υπάρχει αυτή η πίεση και το άγχος, το καλό το άγχος. Σίγουρα όλοι ανυπομονούμε να βρεθούμε εκεί και να ξεκινήσουμε τους αγώνες αλλά υπάρχει μια παραπάνω εμπειρία και αυτοπεποίθηση μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πέρσι.  Δεδομένα μετά από τέσσερις παρουσίες είμαστε όλοι πιο έμπειροι και πιο έτοιμοι για αυτούς του αγώνες».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA