Είτε Σερβία, είτε Κροατία, το ζευγάρωμα της Εθνικής ομάδας με δύσκολο αντίπαλο στη συνέχεια του World League είναι δεδομένο, οπότε η ήττα από την Ισπανία στον Πειραιά δεν έχει τόση σημασία.

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς μίλησε μετά το παιχνίδι της Τρίτης και εξήρε την παρουσία του κόσμου, αλλά και μικρών παιδιών, στην κερκίδα του «Π. Καπαγέρωφ».

«Σήμερα βρεθήκαμε σε κακή ημέρα και σε συνδυασμό με την καλή ημέρα του αντίπαλου τερματοφύλακα ήρθε η ήττα. Τέτοια παιχνίδια, συνήθως, κρίνονται στα γκολ με παίκτη παραπάνω, όμως εμείς δεν αξιοποιήσαμε αυτό το στοιχείο. Με άλλες δύο νίκες κλειδώνουμε τη δεύτερη θέση στον όμιλο και περιμένουμε τον πρώτο από τον άλλο όμιλο, που θα είναι η Κροατία ή η Σερβία. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται ανάμεσα στις καλύτερες του κόσμου. Εμείς θα αγωνιστούμε με τον ίδιο τρόπο απέναντι σε όποια από τις δύο αντιμετωπίσουμε. Η σημερινή ήττα δεν είχε μεγάλο αντίκτυπο βαθμολογικά, όμως δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, έχοντας στο πλευρό μας αρκετό κόσμο, ο οποιός ήρθε στο γήπεδο για να μας στηρίξει».

Facebook Comments