Γεν. Γραμματέας ΑΝΟΓ: «Κατεστημένο 36 ετών στην ΚΟΕ»

by Aquafeed 24

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΝΟ Γλυφάδας, Στρατής Παναγάκος, απέστειλε επιστολή στο Aquafeed24, σχετικά με τις επερχόμενες αρχαιρεσίες της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.

Στην επιστολή εκφράζεται η προσωπική άποψη του κ. Παναγάκου και τη δημοσιεύουμε επειδή υπογράφεται επώνυμα και αρχή μας είναι να μη λογοκρίνουμε καμία επώνυμη άποψη.

Η επιστολή αυτούσια:


«Στους επόμενους μήνες και μετά την κατάθεση του νομοσχεδίου Αυγενακη, θα προκύψει μια νέα διοίκηση. Το ζητούμενο ποιο είναι? Αναγνωρίζουμε όλοι την αναγκαιότητα της ανανέωσης προσώπων, , αναγνωρίζουμε όλοι την αναγκαιότητα της εκκαθάρισης εικονικών σωματείων, αναγνωρίζουμε όλοι την αναγκαιότητα εκσυγχρονισμου του μοντέλου διοίκησης και της οικονομοτεχνικης αντίληψης? Μεχρι τώρα σε γενικές γραμμές, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, όλοι είναι σύμφωνοι. Αντίθετοι είναι εκείνοι οι οποίοι είτε δεν μπορούν να συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες λόγω ορίου ηλικίας, είτε γιατί διαβλεπουν μια ήττα, είτε έχουν προσωπικά συμφέροντα, είτε κομματικές ιδεοληψίες. Του λόγου το αληθές οι προσκαιρες συμμαχίες, του βουλευτή της ΝΔ κ Χατζηδάκη, του προέδρου της Ολυμπιακής Ακαδημίας κ. Κουβελου, αλλά και του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ Τσιπρα.

Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι ο νυν πρόεδρος της ΚΟΕ φρόντισε να εξασφαλίσει στη γενική συνέλευση ήδη τον τίτλο του επίτιμου (πρωτοφανές σε εκλογικές διαδικασίες) προέδρου, πιθανόν σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να διατηρήσει τις επιρροές και το καπελωμα της επόμενης διοίκησης. Από την άλλη ανακοινώνει τη συννεφωδη δημιουργία συνδυασμού όπου εμπλέκει διαφορά ονόματα σπουδαίων αθλητών και διοικητικών.

Αλήθεια εάν έτσι είναι πότε σκοπεύει να το κάνει? Δεν αυτοαναιρεί με αυτές τις κινήσεις του και δεν καταστρατηγει την αναμενόμενη Ουδετεροτητα ? Από την άλλη υπάρχει ένας συνδυασμός ΚΟΛΥΜΠΆΜΕ ΜΑΖΙ που έγκαιρα κατέθεσε πρόγραμμα ουσίας και με υποψηφίους όχι μόνο λαμπρους πρώην αθλητές αλλά ανθρώπους με διαπιστωμένη και επιτυχημένη επαγγελματική πορεία σε διάφορες θέσεις διαχειριστικης ευθύνης.

Τα σωματεία καλούνται λοιπόν σύντομα να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα κατεστημένο 36 ετών μοντέλο διοίκησης, υπό την καθοδήγηση του νυν και επίτιμου προέδρου της ΚΟΕ, και μιας νέας ομάδας ομάδας ανθρώπων με εχέγγυο την ποιότητα και την ικανότητα – δυνατότητα να αλλάξουν τα αθλητικά πράγματα της κολυμβητικής ομοσπονδίας

Στρατής Παναγάκος

Καρδιολόγος

Δημοτικός σύμβουλος Γλυφαδας

Γεν γραμματέας ΑΝΟΓ

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA