Γέμελος: «Ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, παρά τις ειδικές συνθήκες – Το άξιζε ο Ολυμπιακός»

by Alekos Koumanis

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής του Ολυμπιακού Νίκος Γέμελος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τη διοργάνωση του 89ου Εθνικού πρωταθλήματος κολύμβησης (ΟΠΕΝ) και την κατάκτηση του τίτλου για 61η φορά από τους ερυθρόλευκους (πρωτιά και στις τερεις βαθμολογίες, Γενική, Ανδρών Κ=και Γυναικών). Αναλυτικά όσα μας είπε:

«Παρά τις συγκυρίες και τις ειδικές συνθήκες κάτω από τος οποίες διοργανώθηκε αυτό το πρωτάθλημα, λόγω κορωνοϊού, ήταν απόλυτα πετυχημένο διοργανωτικά και με ασφάλεια, είχε και αρκετές συμμετοχές, αλλά έγιναν και πολύ καλές επιδόσεις. Ήταν επίσης πολύ ανταγωνιστικό.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε δίκαια τον τίτλο. Τον άξιζε. είναι αποτέλεσμα της πάρα πολύ καλής δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια Το πρωτάθλημα αυτό είναι αφιερωμένο στον εκλιπόντα Λεωνίδα Θεοδωρακάκη που η πρώτη του εφορία στο σύλλογο ήταν στο κολυμβητικό τμήμα του Ολυμπιακού. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ανταποκρίθηκαν σε αυτές τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που αντιμετωπίσαμε όλοι φέτος και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να έρθουν και τα τρία πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό».

ΠΗΓΗ: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA