Γαλανόπουλος: «Είναι… πρόκληση για εμάς το Challenger Cup»!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Μαζί με τον Βασίλη Καβουσανό συνθέτουν ένα σούπερ δίδυμο τερματοφυλάκων. Είναι οι δύο… φύλακες Άγγελοι της εστίας του Απόλλωνα Σμύρνης, κάτι που έχει αποδειχτεί πολλάκις τόσο κατά τη διάρκεια της περυσινής σεζόν όσο και φέτος.

Ο λόγος για τον Στέφανο Γαλανόπουλο, του οποίου τα διαπιστευτήρια της αξίας του ήταν γνωστά, προτού αποκτηθεί πέρυσι το καλοκαίρι. Φρόντισε, ωστόσο, να τα δείξει και με το σκουφάκι της «ελαφράς ταξιαρχίας» τόσο την προηγούμενη σεζόν όσο και φέτος.

Την τρέχουσα χρονιά ο 29χρονος πορτιέρε έχει πραγματοποιήσει κάποιες «μαγικές» εμφανίσεις με πιο πρόσφατο και χαρακτηριστικό παράδειγμα τις αποκρούσεις του στο διπλό στο Περιστέρι.

Μάλιστα, σχεδόν σε κάθε ματς αποκρούει πέναλτι και γενικώς είναι.. κέρβερος κάτω από τα γκολποστ του Απόλλωνα.

Ο Στέφανος Γαλανόπουλος, μίλησε στο www.apollonwaterpolo.gr για το 6Χ6 στην Α1 των Ανδρών, τις δύο πιο… κοντινές επιτυχίες με Περιστέρι (14-10) και Ηλυσιακό  (20-6), αλλά και το Challenger Cup που ακολουθεί (11-13 Νοεμβρίου), το οποίο και χαρακτήρισε ως πρόκληση για όλους στο τμήμα.

«Το πιο σημαντικό είναι η νίκη όπως σε κάθε ματς», τόνισε αρχικά ερωτώμενος για τη σπουδαιότητα του διπλού στη Χωράφα, αλλά και την κατάκτηση των τριών βαθμών και ενάντια στον Ηλυσιακο, προσθέτοντας:

«Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να λέμε ότι κάτι σημαντικό έγινε πέρα από την κατάκτηση των τριών βαθμών σε κάθε ματς που έχουμε δώσει στην Ελλάδα. Είμαστε στην αρχή. Βλέπουμε μόνο αυτό, τη νίκη δηλαδή και συγκεντρωνόμαστε στη δουλειά μας γιατί έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Προχωράμε. Κρατάμε τα καλά στοιχεία που δείχνουμε και τα όποια λάθη κάνουμε για να μπορέσουμε να τα διορθώσουμε. Αυτό που φροντίζουμε να κάνουμε είναι να κοιτάμε όλα τα παιχνίδια σοβαρά και ισάξια, ανεξαρτήτως αντιπάλου ώστε να είμαστε σοβαροί και να πηγαίνουμε κάθε φορά για τη νίκη».

Τέλος ο Γαλανόπουλος αναφέρθηκε και στις επικείμενες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στον όμιλο της Σλοβενίας:

«Το Challenger Cup είναι ένα… challenge (σ.σ. πρόκληση) για εμάς. Σίγουρα θέλουμε να κοιτάξουμε κάτι καλό σε αυτή τη διοργάνωση, δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Ξέρουμε μέσα στην ομάδα τι θέλουμε, κι όπως είπα προηγουμένως σίγουρα θα παραμείνω στο να είμαστε σοβαροί σε ό,τι κάνουμε και στη δουλειά μας και σε κάθε ματς, όπως και σε αυτά που έρχονται στη Σλοβενία, να κοιτάμε τη νίκη. Νομίζω ότι μόνο έτσι θα προχωρήσουμε είτε στην Ελλάδα είτε στην Ευρώπη».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA