Γ. Καλαϊτζής στο #AQF24: «Να τους αιφνιδιάσουμε εμείς στη Νέα Σμύρνη, πίστη στο πλάνο και πρόκριση»!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Μία επική ανατροπή επιχείρησε να κάνει το βράδυ της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου ο Πανιώνιος στην έδρα της Παρτιζάν στο Βελιγράδι, χάνοντας τελικά 12-11, αφήνοντας όμως έτσι ορθάνοιχτους τους λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού στην Νέα Σμύρνη στις 14 του Δεκέμβρη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ άσχημα για την ελληνική ομάδα η οποία αιφνιδιάστηκε μένοντας αρκετά πίσω στο σκορ, με διαφορά η οποία θα μπορούσε να της κοστίσει, αφού η νεανική ομάδα του Μίλος Κορόλιγια βρήκε ευκαιρίες και σκόραρε αρκετά γκολ σε κόντρες αιφνιδιάζοντας τους «κυανέρυθρους». Λίγο μετά το τέλος του πρώτου οκταλέπτου, οι παίκτες του Κώστα Δήμου άρχισαν σταδιακά να επιβάλουν το δικό τους ρυθμό, επιστρέφοντας από το 8-2, με την αντεπίθεση ουσιαστικά να ξεκινά στο 4:17 του δευτέρου οκταλέπτου, όταν το γκολ του Γιώργου Καλαϊτζή διαδέχθηκαν τρία ακόμα, δύο από τον Κώστα Γκιουβέτση και ένα από τον Νίκο Κοπελιάδη, για να πάνε οι δύο μονομάχοι στο ημίχρονο στο 8-6. Η ροή του παιχνιδιού στη συνέχεια δεν άλλαξε και η Παρτιζάν πήρε νίκη βραχείας κεφαλής η οποία σίγουρα είναι αναστρέψιμη.

Για όλα τα παραπάνω, μιλήσαμε με έναν από τους ανθρώπους που σίγουρα γνωρίζουν καλύτερα το τι έγινε στο παιχνίδι στην Μπάνιτσα, τον περιφερειακό του «Ιστορικού» Γιώργο Καλαϊτζή. Ο παίκτης του Πανιωνίου ξεκίνησε δίνοντας συγχαρητήρια στον αντίπαλο, ενώ στη συνέχεια εξήγησε το λόγο που έμεινε πίσω η ομάδα του, αλλά και τον τρόπο που επέστρεψε στο παιχνίδι, δίνοντας την πρόβλεψη του στο τέλος για το τι θα γίνει αν η ομάδα του ακολουθήσει το πλάνο στο δεύτερο παιχνίδι στο δημοτικό κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.

Τα όσα δήλωσε στο #AQF24:

«Αρχικά συγχαρητήρια στην Παρτιζάν, αποδείξανε γιατί είναι αν όχι η καλύτερη, μία από τις καλύτερες σχολές στο πόλο. Είναι ένα πολύ μαχητικό και νεανικό σύνολο, μας αιφνιδίασαν στο πρώτο οκτάλεπτο και έβαλαν κάποια εύκολα γκολ στην κόντρα. Δεν ανταποκριθήκαμε σωστά στο πλάνο που είχαμε θέσει, γιατί είχαμε διαβάσει το παιχνίδι, είχαμε μελετήσει το πως θα τους αντιμετωπίσουμε, όμως μας αιφνιδίασαν. Παρόλα αυτά μέχρι το ημίχρονο, βρήκαμε τον τρόπο, κοντρολάραμε λίγο το παιχνίδι, σκοράραμε κάποια γκολ και έκλεισε η διαφορά στα τρία. Μετά είχαμε τις ευκαιρίες μας, φυσικά όμως με ένα τόσο κακό πρώτο οκτάλεπτο, παλεύεις να μείνεις κοντά στο σκορ, δεν σκέφτεσαι, τόσο εύκολα ότι μέσα μία τόσο δύσκολη έδρα θα κερδίσω. Εμείς φτάσαμε κοντά σε αυτό, όμως όταν πλησιάζαμε στο ένα γκολ, χάναμε λίγο τη συγκέντρωση μας στην άμυνα και στην επίθεση, ήμασταν λίγο παρορμητικοί, χάνοντας ευκαιρίες σε εκείνο το σημείο».

«Θεωρώ ότι βγάλαμε αντίδραση που είναι το θετικό κομμάτι και δείξαμε αν μη τι άλλο ότι μπορούμε να προκριθούμε στη Νέα Σμύρνη και σίγουρα δεν υποτιμήσαμε τους αντιπάλους μας. Πιστεύω ότι στην έδρα μας θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, σίγουρα δεν θα έρθουν άνετοι με τη διαφορά του ενός γκολ, θα έρθουν για να κερδίσουν, θα πρέπει και εμείς να κάνουμε κάτι αντίστοιχο και να τους αιφνιδιάσουμε, να παίξουμε το πόλο που ξέρουμε. Αν μείνουμε πιστοί στο πλάνο για τέσσερα οκτάλεπτα και συγκεντρωμένοι θα είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA