Φουντούλης: «Θα δώσουμε όλη μας την ψυχή για να στείλουμε την Ελλάδα στο Τόκιο»!

by Aquafeed 24

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας, Γιάννης Φουντούλης, ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στον ημιτελικό απέναντι στη Γαλλία.

Με τέσσερα δικά του τέρματα, και ένα ακόμη στην διαδικασία των πέναλτι, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε με 17 – 14 στην διαδικασία των πέναλτι (κανονικό παιχνίδι 13 – 13) και προκρίθηκε για τον ημιτελικό του προολυμπιακού τουρνουά απέναντι στην Ρωσία που θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου στις 21:00.

Ο Γιάννης Φουντούλης εκτιμά ότι η Εθνική πήρε την πρόκριση σε μια μέτρια αγωνιστική ημέρα και υποστηρίζει ότι από την αρχή της διοργάνωσης όλος ο σχεδιασμός των Ελλήνων κατέληγε στο κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στους Ρώσους, είτε αυτό γίνονταν στον ημιτελικό, είτε στον μικρό τελικό της διοργάνωσης.

Οι δηλώσεις του Έλληνα αρχηγού:

«Για το παιχνίδι απέναντι στους Γάλλους δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Βέβαια θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους αντιπάλους οι οποίοι, όχι μόνο απέναντι σε εμάς, αλλά καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά έδειξαν ένα ποιοτικό πρόσωπο. Τα ψυχοφθόρα νοκ-άουτ παιχνίδια του προολυμπιακού τουρνουά βαραινουν την ομάδα που έχει τον τίτλο του φαβορί και φαβορί ήμασταν εμείς.

Προηγηθήκαμε με τρία γκολ διαφορά στις αρχές της δεύτερης περιόδου αλλά οι Γάλλοι γύρισαν το παιχνίδι και μετέφεραν την πίεση σε εμάς. Βρήκαμε όμως τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουμε. Στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι ήμασταν πιο ψύχραιμοι και πιο τυχεροί. Η νίκη αυτή μας δίνει το δικαίωμα να υλοποιήσουμε το στόχο για τον οποίον έχουμε έρθει στην Ολλανδία και να πάρουμε την πρόκριση, για μια ακόμη φορά, στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Ακόμη κι αν χάσουμε στον ημιτελικό απέναντι στη Ρωσία, θα έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία στον μικρό τελικό της Κυριακής. Εδώ όμως πρέπει να βλέπεις το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Κακά τα ψέματα από την αρχή της διοργάνωσης γι’ αυτό το παιχνίδι, απέναντι στην Ρωσία, ετοιμαζόμασταν. Θα μπορούσαμε να τους έχουμε αντιπάλους στο μικρό τελικό, τους βρίσκουμε όμως απέναντι μας στον ημιτελικό. Οι Ρώσοι έχουν μια πολύ καλή ομάδα αλλά θα δώσουμε όλη μας την ψυχή για να στείλουμε την Ελλάδα για μια ακόμη φορά στην μεγαλύτερη γιορτή του παγκόσμιου αθλητισμού».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA