Φουντούλης στο Aquafeed24: «Οι νέοι κανονισμοί φέρνουν μεγάλη επιρροή των διαιτητών στον αγώνα»

by Aquafeed 24

Οι πολλές ποινές που δέχθηκε η Εθνική ομάδα στην ήττα από την Κροατία είναι λογικό να ενόχλησε την ελληνική πλευρά, με τη «γαλανόλευκη» να αποκλείεται από το Super Final του World League.

Η Εθνική είναι από τις λίγες ομάδες που έπαιξαν για πρώτη φορά με τους νέους κανονισμούς, κάτι το οποίο φάνηκε ορισμένες φορές ότι άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα.

Ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Φουντούλης, που ήταν εξαιρετικός στον προημιτελικό σκοράροντας τρία γκολ, μίλησε στον Ορέστη Κανελλόπουλο και το Aquafeed24 στη Μεικτή Ζώνη, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο Γιάννης Φουντούλης στο Aquafeed24

«Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, ωστόσο είναι μια διαφορετική κατάσταση από αυτή που έχουμε συνηθίσει, γιατί είμαστε από τις λίγες ομάδες που δεν είχαμε παίξει με τους νέους κανονισμούς. Δείχνουν να αλλάζουν πολλά, sτην ταχύτητα του αγώνα, στον αριθμό των ποινών και sτην επιρροή των διαιτητών.

Ενώ ήμασταν πολύ καλά στον παίκτη λιγότερο, στις πολλές αποβολές του πρώτου ημιχρόνου, δεν μπορέσαμε να χτίσουμε διαφορά. Οι Κροάτες ήταν φυσικό ότι θα αντιδρούσαν. Βρεθήκαμε πολλές φορές με μειονέκτημα, αλλά και από δικά μας λάθη. Θέλαμε τη νίκη, δεν μας ικανοποιεί η εμφάνιση.

Έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια στο Ζάγκρεμπ, θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο, παρότι χάθηκε η πρόκριση στο World League. Έχουμε ευκαιρίες ώστε να φτιάξει η ομάδα το χαρακτήρα της κόντρα σε κορυφαίες ομάδες.

Θεωρώ ότι δόθηκαν πολλές ποινές κατά της Εθνικής ομάδας και γενικά στο παιχνίδι. Δεν ξέρω αν είναι βήμα μπροστά για το πόλο, η τόσο μεγάλη επιρροή των διαιτητών. Ο διαιτητής πρέπει να αποκτήσει λιγότερη δράση στον αγώνα και οι νέοι κανονισμοί δείχνουν προς το παρόν το ακριβώς αντίθετο. Ίσως είναι ακόμη αρχή».

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη Σερβία στις 17:45

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA