ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ 2023 – Πλατανιώτη: «Ολοκλήρωσα το πρόγραμμά μου μια βδομάδα πριν το Παγκόσμιο – Δεν είχα την στήριξη που ήθελα»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Με μια 4η και μια 5η θέση στα αγωνίσματα του σόλο ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα η Ευαγγελία Πλατανιώτη (όσον αφορά τα ατομικά αγωνίσματα), όπου μετά τον τελικό του ελεύθερου σόλο μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ κάνοντας τον απολογισμό της.

Η Χάλκινη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του 2022, τόνισε ότι η προετοιμασία της έως την Φουκουόκα δεν πραγματοποιήθηκε όπως θα έπρεπε, δεδομένου του χρόνου που επένδυσε στις χορογραφίες της, καθώς αναγνωρίζει τα λάθη που έγιναν και υπογράμμισε:

«Η αλήθεια είναι ότι ήταν το δεύτερο μετάλλιο που χάθηκε σήμερα. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μου. Ήταν αρκετά δύσκολος αυτός ο αγώνας για εμένα γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν είχα την στήριξη που ήθελα. Αναγκάστηκα να βρω μόνη μου τους χορηγούς μου.

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς προσπαθούσα να έρθω σε επαφή και να κανονιστεί το κομμάτι της προετοιμασίας με τις Ισπανίδες προπονήτριες, αυτό έγινε τον τελευταίο μήνα. Το σόλο το οποίο παρουσίασα το ξεκίνησα πριν από ένα μήνα και το ολοκλήρωσα μια εβδομάδα πριν έρθω στη Φουκουόκα.

Όλες οι αθλήτριες για να έρθουμε σε αυτόν τον αγώνα δουλεύουμε τουλάχιστον ένα χρόνο τη χορογραφία που θα παρουσιάσουμε. Εμένα ήταν δουλειά ενός μήνα. Έγιναν κάποια λάθη τα οποία μου στοίχισαν το μετάλλιο. Αν δεν είχαν γίνει αυτά θα βρισκόμουν στα μετάλλια.

Σίγουρα είμαι στεναχωρημένη. Παρ’ όλα αυτά είμαι ευτυχισμένη από την εμφάνισή μου. Ειδικά από το τεχνικό είμαι απόλυτα ευχαριστημένη και θεωρώ ότι θα έρθει το μετάλλιο. Όσον αφορά το ελεύθερο σίγουρα ήθελε παραπάνω δουλειά. Το απόλαυσα, θα ήθελα να μάθω ποια ήταν αυτά τα λάθη που έγιναν».

Περισσότερα σε λίγο…

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA