«Φοβερό ότι αυτά τα κορίτσια παίζουν κάθε χρόνο έναν ευρωπαϊκό τελικό»!

by Aquafeed 24

Πλήρης ικανοποίηση επικρατεί στον Ολυμπιακό για την πρόκριση στον τελικό της Ευρωλίγκας, εκεί όπου ο «Θρύλος» θα αντιμετωπίσει την ισχυρή Σαμπαντέλ το Σάββατο στις 14:15 (ΕΡΤ).

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, δήλωσε στο olympiacossfp.gr, μετά τη λήξη του ημιτελικού, τα εξής: «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι από ψυχολογικής πλευράς. Είχαμε χάσει στον τελικό του κυπέλλου στην Χίο, αυτό μας βάρυνε πολύ, αλλά αύριο δεν θα έχουμε την ίδια πίεση. Θα παίξουμε ακόμα καλύτερα και είναι φοβερό για αυτά τα κορίτσια που κάθε χρόνο παίζουν έναν ευρωπαϊκό τελικό»
Η πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης Άλκηστη Αβραμίδου δήλωσε: «Το θέλαμε πάρα πολύ. Όλη η ομάδα έδωσε ότι είχε και δεν είχε. Άλλες πονάμε λιγότερο, άλλες περισσότερο, το θέμα όμως είναι ότι μπήκαμε μέσα, τα δώσαμε όλα και παίξαμε η μια για την άλλη. Όλη τη χρονιά κάνουμε προπόνηση για αυτά τα δυο παιχνίδια. Για μένα ήταν αδιανόητο ότι θα έχανα και δεν θα αγωνιζόμουν σε κάποιο από τα δυο. Προσπάθησα να βοηθήσω όσο πιο πολύ μπορούσα την ομάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και πάμε για τον τελικό. Ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε ξανά στην  κορυφή»

Η Ιωάννα Σταματοπούλου από την πλευρά της είπε: «Δώσαμε όλες το 100% των δυνατοτήτων μας και είμαστε πολύ χαρούμενες που θα είμαστε στον μεγάλο τελικό ξανά. Τα καταφέραμε και τώρα κοιτάμε τον τελικό. Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Αφήνουμε πίσω μας τον ημιτελικό και συγκεντρωνόμαστε στον μεγάλο τελικό πλέον».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA