Φοβερό: «Μάχη» για ένα αυτόγραφο από Χόζου, Γκάι, Γκολομέεβ! (PHOTOS)

by Aquafeed 24

Το 2ο διεθνές κολυμβητικό μίτινγκ «Απόστολος Παύλος» γράφει ιστορία, καθώς πέραν από την παρουσία κορυφαίων ονομάτων της παγκόσμιας κολύμβησης, έχει καταφέρει να δώσει μοναδικές στιγμές σε παιδιά που – γιατί όχι; – μπορούν σε λίγα χρόνια να αποτελέσουν το μέλλον της ελληνικής κολύμβησης.

Κατά τη δεύτερη ημέρα των αγώνων έγινε το αδιαχώρητο στον χώρο έξω από τα αποδυτήρια, όπου εκατοντάδες παιδιά συνέρρευσαν για να πάρουν ένα αυτόγραφο από την Κατίνκα Χόζου, τον Τζέιμς Γκάι, τον Κρίστιαν Γκολομέεβ και τους υπόλοιπους Έλληνες αστέρες, όπως η Κέλλυ Αραούζου, ο Απόστολος Χρήστου, η Νόρα Δράκου και όχι μόνο.

Οι Καβαλιώτες μιλούν για περισσότερα από 1.200 αυτόγραφα ενώ οι μικροί φίλοι της κολύμβησης έβγαλαν και πολλές φωτογραφίες με τα ινδάλματά τους!

Οι μικροί αθλητές, αλλά και θεατές, πολιόρκησαν τους διεθνούς εμβέλειας αθλητές, με αποτέλεσμα να… τελειώσουν τα 1.200 αυτόγραφα τα οποία είχαν μαζί τους και να υπογράφουν σε μπλουζάκια και σε κολυμβητικά σκουφάκια, σε ένα Κολυμβητήριο το οποίο γέμισε ασφυκτικά από εκατοντάδες θεατές και αθλητές.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον δήμο Καβάλας για τη φιλοξενία, δίνοντάς μας την ευκαιρία να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτό που ξέρουμε καλύτερα και ιδιαίτερα τον Γιώργο Φιλόσογλου ο οποίος μας κάλεσε κι ελπίζουμε του χρόνου η διοργάνωση να είναι ακόμα μεγαλύτερη», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής κολύμβησης, Νίκος Γέμελος.

«Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συλλόγους οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς η παρουσία τους εδώ και ιδιαίτερα του κ. Γέμελου, ο οποίος πίστεψε διαχρονικά στο Κολυμβητήριό μας, φέρνοντας τις ομάδες να προπονηθούν εδώ, ενώ αποδείχτηκε και γούρικο, με την επιτυχία του Γιαννιώτη», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Γιώργος Φιλόσογλου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φιλοξενούμαστε για δεύτερη χρονιά από τον δήμο Καβάλας. Φέτος ειδικά, υπάρχουν λαμπερές παρουσίες από το εξωτερικό, όπως της Κατίνκα Χόζου, με την οποία θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στα 1.500 και στα 400 μέτρα, μια μεγάλη πρόκληση για εμένα να την αντιμετωπίσω και εδώ, πέρα από τα ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα», δήλωσε ο Ελληνίδα πρωταθλήτρια κολύμβησης, Κέλλυ Αραούζου.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA