ΦΟΒΕΡΗ Βουλιαγμένη και τώρα… μόνο πρόκριση στον 3ο προκριματικό του Champions League!

by Aquafeed 24

«Καταιγίδα» ο ΝΟ Βουλιαγμένης, νίκησε 15-2 την Πρίμορατς, πέτυχε την πρώτη του νίκη στον Γ’ όμιλο του Β’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, που διεξάγεται στο Κότορ (Μαυροβούνιο), και πλέον αύριο (16/10) θα κριθεί η πορεία του στην Ευρώπη.

Το πρωί της Κυριακής στις 10:00 η ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς θα παίξει με την Γαλλική Τουρκουά, ενώ η Πρίμορατς θα συναντήσει την Όρβοσι. Ο ΝΟ Βουλιαγμένης με νίκη θα προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς οι πρώτες και δεύτερες ομάδες κάθε ομίλου παίρνουν το εισιτήριο. Οι τρίτες και τέταρτες ομάδες κάθε ομίλου συνεχίζουν στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Euro Cup.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΠΡΙΜΟΡΑΤΣ ΚΟΤΟΡ 15-2

Οκτάλεπτα: 6-2, 4-0, 4-0, 1-0.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος Αρ. 2, Αλμύρας 1, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος 2, Νικολαΐδης 3, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ 2, Αλαφραγκής, Καπότσης 2, Κουρούβανης 1, Φάρμερ, Ανδρεάδης.

ΠΡΙΜΟΡΑΤΣ: Κράλι, Ντράσκοβιτς, Κρεπούλια, Γκόπσεβιτς, Μάσιτς, Βουκάσοβιτς, Παούνοβιτς, Γκαρντάσεβιτς, Στανόγεβιτς 2, Σέκαριτς, Μρίσιτς, Μπάστριτσα, Ισλάιμοβιτς.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA